I kveld har jeg vært på tyttebærtur i hagen. Det ble akkurat nok
bær til trollkrem i kveld og til syltetøy på brødskiva i morgen J
Trollkrem = Tyttebær + sukker + 1 eggehvite som piskes til en
rosa og luftig krem. Supergodt som pålegg på brødskiva eller som dessert med
vaniljesaus.
I år har det vært en lang markjordbærsesong.
Ååå trollkrem er en dessert jeg hadde glemt. Husker at det var kjempe godt. Tror jeg må prøve det snart igjen :-)
SvarSlettHeldige du som har tyttebær i hagen! Rørt tyttebær er favoritt hos meg, på brødskiva! Det smaker av norsk skog! Har aldri prøvd trollkrem på skiva... Må testes.. :)
SvarSlettTrivelig tirsdag til deg.
LenaE
Trollkrem ja! Takk for påminnelsen! Vi laget det mye før. Billig og sunt. Jeg plukket masse blåbær i hagen, men tyttebær har vi ikke. Kanskje jeg skal prøve å plante tyttebærlyng der. Hm, slett ikke dumt. Og vaniljesausmugga er nydelig.
SvarSlett