mandag 17. september 2012

Tyttebær i hagen


I kveld har jeg vært på tyttebærtur i hagen. Det ble akkurat nok bær til trollkrem i kveld og til syltetøy på brødskiva i morgen J
 
 

 

Trollkrem = Tyttebær + sukker + 1 eggehvite som piskes til en rosa og luftig krem. Supergodt som pålegg på brødskiva eller som dessert med vaniljesaus.
 
 
I år har det vært en lang markjordbærsesong.

3 kommentarer:

  1. Ååå trollkrem er en dessert jeg hadde glemt. Husker at det var kjempe godt. Tror jeg må prøve det snart igjen :-)

    SvarSlett
  2. Heldige du som har tyttebær i hagen! Rørt tyttebær er favoritt hos meg, på brødskiva! Det smaker av norsk skog! Har aldri prøvd trollkrem på skiva... Må testes.. :)
    Trivelig tirsdag til deg.
    LenaE

    SvarSlett
  3. Trollkrem ja! Takk for påminnelsen! Vi laget det mye før. Billig og sunt. Jeg plukket masse blåbær i hagen, men tyttebær har vi ikke. Kanskje jeg skal prøve å plante tyttebærlyng der. Hm, slett ikke dumt. Og vaniljesausmugga er nydelig.

    SvarSlett