mandag 25. april 2011

Påskensken har vært innholdsrik. Jeg og Bente startet ferien med å dra til Milano for å se den store møbelmessen. Der var det svært mye inspirasjon å hente, både på messen, i utstillingsvinduer og ellers i byen. Jeg tok over 600 bilder, noen bilder har jeg allerede vist her og flere kommer.

Vi bruker alltid å reise til Trøndelag i påsken, men i år var det vi som fikk besøk, kjempekoselig. Den nye verandaen ble innviet, vi grillet, og vi gikk på ski, alt i nydelig solskinn!

Gjestene kom med en kurv full av påskekos!!!Nå er tiden inne for å planlegge en ny uke og ukene framover...

Til sola: Du må gjerne fortsette å skinne her på verandaen!

4 kommentarer:

 1. Hei, så flotte, glade påskebilder! Jeg skal dra til Milano om ca 14. dager, og selvfølgelig er det ikke møbelmesse lenger da, men har du noe å anbefale? Som jeg absolutt ikke må gå glipp av? Og så må jeg bare si at jeg liker kunsten din veldig godt, og også bloggen din:)

  SvarSlett
 2. Hei og takk for sist! Så fine bilder du har lagt ut! Du er kjempeflink med fotoapparaet, det skal du ha! Det var noen flotte dager i Lillehammer!!

  SvarSlett
 3. Ja, det er en deilig påske med fantastisk påskesol som er over nå. Sola må gjerne fortsette å skinne og varme like godt fremover!

  SvarSlett
 4. Tusen hjertelig takk for tips! Jeg har vært i Milano før, da jeg var ung og reiste med interrailbillett. Jeg bodde på et billig pensjonat like ved domen. Da husker jeg at jeg var i det flotte gamle kjøpesenteret like ved. Men dette var i forrige årtusen, 1979 kanskje? Man trekker på årene. Det blir morsomt å komme tilbake, og jeg skal virkelig utforske noen av tipsene. Jeg blir gående alene et par dager, mens mannen min jobber. Gleder meg veldig

  SvarSlett