søndag 10. april 2011

Vårrengjøring av sprettballer


Jeg er en middels god husmor, og jeg er ikke veldig glad i å vaske. Men i dag har jeg vasket sprettballene mine :) 


I går kveld fikk jeg skrudd opp to nymalte hyller over vinduene. Etter oppussingen av kjøkkenet har rommet vært hvitt og luftig. Dette har vært godt som en forandring fra hvordan det gamle kjøkkenet så ut. Nå er jeg klar for å fylle på med ting som har farger, ting jeg synes er vakre, ting som er morsomme å se på og ting med gode minner. Jeg har begynt å ta fram det som har ligget lagret i plastkasser, noe skal fram og noe skal ut av huset for å finne ny eier. Jeg vil beholde norgesglassene med sprettballer. Norgesglass er jo populære som aldri før og sprettballene er morsomme å se på :) Jeg liker leker. I en periode gikk jeg innom alle lekebutikker jeg kom over, jeg så etter plastdyr og sprettballer. Jeg kjøpte tre og tre sprettballer like, dette med tanke på å bruke de som føtter til keramikkboller. Jeg dreide boller i leire og skjærte ut tre hull. Halve sprettballen skulle være fot og den andre halve skulle stikke opp i bollen som dekor. Dette prosjektet ble ikke velykket. Alle bollene ble skakke i brenning og ballene passet derfor ikke inn i hullene. Nå er sprettballene dekor i kjøkkenet mitt, og de skal etterhvert få selskap av andre ting jeg finner i kassene.10 kommentarer:

 1. Uhuuu - derre øyeskrekkballene var skikkelig ufyselig morsomme!
  Først skjønte jeg ikke hvordan du kunne ha så mange sprettballer - jeg mener, alle vi andre spratt jo bort våre baller ganske raskt - men keramikkprosjektet forklarte saken. Har du forresten forsøkt å lufte ballene? Sprette dem i digre buer over naboens bil og over trær og tog? Kanskje de ville like det *s*

  SvarSlett
 2. Likte best sprettballene med sommerfugler og havfruer, så vakre! Har sett norgesglass bli brukt til oppbevaring av mye rart men aldri til sprettballer før, det er jo skikkelig dekorativt! *♥*

  SvarSlett
 3. Artig! De minste ungene her i huset _elsker_ sprettballer, men mor har holdt igjen. Nå skal jeg jaggu storshoppe og "sylte" dem! :))) Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Absolutt å anbefale et besøk til Ringebu. Eva Willix er utstiller der også i disse dager. Jeg rakk ikke å se på bildene hennes, men vet at hun er dyktig. Ha en fin uke, klem

  SvarSlett
 4. Ler godt her nå - var noe undrende etter å ha lest om vasking av sprettballer.. :-) Har noen sprettballer her i huset også, men de ligger trygt under sofa/reoler og i lekekasser hvor treåringen ikke finner dem.. Kreativ bruk da, etter at prosjektet ikke gikk.. Ha en fin uke som kommer! :-)

  SvarSlett
 5. Hei. Ble fasinert av samlingen din av sprettballer :-) De var kjempefine, bloggen din er også både fasinerende og fin. Jeg er en helt fersk blogger, men titt gjerne innom min blogg. Blogger kun om det "trygge" - sømprodukter, men har lyst å gå litt bredere som du gjør. Bloggen din inspirerer meg:-) Legger meg som følger og tar å legger deg til mitt arkiv hvis OK. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Så gøy & for en øyenlyst!
  Må ta en tur rundt for å se etter sprettballer tror jeg :)
  Du har en herlig inspirerende blogg!

  Brukte nettopp et bilde av reptilskålen din i et lite blogginnlegg,
  hvor jeg linket til både Epla-butikken & bloggen din,håper det er greit.
  Glemte helt å spørre på forhånd.. vil du at jeg skal fjerne det gi bare beskjed.

  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 7. Så flott og original dekorasjon !

  SvarSlett
 8. Hei hei! lokalet er i utgangspunktet en gammel garnsjå som tillhører fiksebruket har ikke stor tilgang på ledige lokaler på den lille øya vi bor så var det eneste vi kunne finne, mens synes det var helt perfekt! Herlig blogg du har, elsket rett og slett den lyseblå sjenken med bildevegg over:) Skal ta meg bedre tid en dag å bla meg gjennom gamlere innlegg, gleder meg allerede.
  Klem

  SvarSlett
 9. Hei på deg!
  Tusen takk for hyggelig kommentar om mitt bidrag til Nibs utfordring denne gangen. Likte veldig godt ditt også. Fantastisk fin bildevegg og nydelig farge på sjenken din. Masse lykke til i konkurransen :-)
  Vh Connie

  SvarSlett
 10. Hei
  Spennende blogg du har;) Er også en ihuga bruker av norgesglassene. Hos meg er det egg og påskeliljer i dem;)
  Mvh Hege

  SvarSlett