mandag 16. mai 2011

Konfirmasjonsfest, og andre festerMai blir en festmåned med konfirmasjoner, nasjonaldag, semesteravslutning for danseskolen og Tuvas bursdag.
   
Lørdag ble Selma konfirmert, og konfirmasjonsdagen var uten tvil svært vellykket. Det var en fin seremoni, og en fest med mye latter og noen tårer. Tuvas dansegruppe, Dance Project Kompani, danset som en del av seremonien. Søndag kom hviledagen, men mye god mat måtte spises opp, og vi spiser fortsatt...  

Konfirmanten og Tuva


Etter middagen ble bordkortene brukt videre som pynt i håret eller som her, festet til dressjakken
Nå står marengsbunnen til Pavalova i ovnen, i morgen blir det fest igjen! Jeg ønsker alle en fin nasjonaldag

6 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) Jeg ønsker deg og din datter en riktig hyggelig 17. mai!

  SvarSlett
 2. Og forresten, jeg er like begeistret hver gang jeg kommer inn på bloggen din, og ser followthedotflyene dine. Fly er veldig sentrale i vår hverdag, jeg har en mann, men han sitter stort sett i fly på vei til møte en eller annen plass. I morgen etterpå, for eksempel, drar han også. God tur til Paris..

  SvarSlett
 3. Ååå så lekkert pyntet!:D

  Kos dere imorgen og ha en super 17.Mai feiring!
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. Jeg har hørt rykter om en veldig fin konfirmasjon, og en kjempeflink Tuva! Blir stolt av å høre sånt. :-) Og du mestrer som vanlig borddekoreringen din. Ha en kjempefin 17. mai begge to! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Ble det sommerfugler allikevel som bordkort, det var kjempefint. Jeg elsker sommerfugler!!
  Smart at de kunne brukes etterpå også. alt så veldig delikat ut! Pavalovan er vel spist opp nå, vi fikk jo smake pavalova i påska. Veldig god kake det! Nå har the Johnsens left the building, flagget er tatt ned og fotan på bordet..(og på TVen er det Paradise hotel)..
  klæm

  SvarSlett
 6. så vakker bordpynt, ser ut so,m dere hadde en flott dag!gratulerer omed overstått! vi hadde selv konf den 15.mai, fetter og kusine sammen..
  klem,magny

  SvarSlett