lørdag 24. september 2011

Hjemmelaget krakk og lampe

Den ene dagen på Møbelmessen i Milano ga meg masse inspirasjon. Her kommer det noen flere bilder fra Salone Satelite, avdelingen for studenter og ferske designere. Disse krakkene og lampene kan kanskje gi inspirasjon til nye redesign- og gjenbruksprosjekter.
Det enkle er ofte det beste!

Jeg tror setene er laget av gips eller betong.

Ulike bein er festet fast med plaststrips

5 kommentarer:

 1. De strikkeskjermene, er jo bare WOW, WOW, WOW. Klemz grethe

  SvarSlett
 2. Så stilige ting, og de strikkeskjermene ja - råkule!!

  En herlig søndag ønskes deg fra meg
  klem klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg! Er på vei hjem fra Italia akkurat nå, takk være deg og reiserådene fant jeg også de koselige gatene i Milano. Så mange flotte vintagebutikker! Det var i mai jeg var der, nå har jeg vært i Umbria, utrolig koselig område

  Og når det gjelder strikket lampeskjerm, så har jeg hatt det i mange år. Jeg manglet skjerm til ei utskåret lampe fra India, hadde arvet en strikka "tube" etter svigermor, tror det var slikt Dale laget undertøy av. Med en perleblonde på, ble det fin lampeskkjerm. Ikke riktig like tøff som denne da, men like original, i alle fall.

  SvarSlett
 4. Så utrolig mye inspirasjon det er å hente fra Milano. Digga posten under her å...

  Enig med du...Det enkle er ofte det beste. Trestubber er og blir kult altså, og så liker jeg godt strikk som lampeskjerm.

  Håper det går bra med utstilling din...
  Klæm Siw

  SvarSlett
 5. Lofoten ja, det var målet i sommer men jeg kom meg aldri dit for å ta bilder. Jeg får satse på neste sommer, da SKAL jeg kjøre hele lofoten å ta bilder!!!

  SvarSlett