torsdag 1. september 2011

September


Nå er jeg inne i en hektisk periode med mye jobbing, men det betyr jo bare at jeg er heldig. Jeg er frisk og har nok å drive med. Jeg jobber ekstra mye både som ansatt og selvstendig næringsdrivende, og pendler mellom skolen og keramikkverkstedet. Senest Kl.12.00 den 11.09.11 skal et rom på Fjordheim Galleri ved Mjøsbrua være fylt med min keramikk.

I hektiske perioder har det en tendens til å bli litt rotete rundt meg, jeg må ofte legge ting utover for å få oversikt. Men jeg har jo en datter som sier ifra om at nå må jeg rydde, og hun hjelper meg av og til. Nå har hun sortert øredobber og ryddet kommoden i gangen. Dette smykkestativet lagde jeg av en skål og en lampeskjerm. Tuva er nå 17 år og vi kan dele det meste av smykker og sko, det er hyggelig.

2 kommentarer:

  1. Å, denne brødboksen er jo helt etter min smak! Syne,s jeg har sett en lignende hos kremmerhuset, men husker det ikke akkurat. Min mor er i Norge (Lillestrøm) akkrat nå og har fått en bestillingsliste fra meg. Håper, hun kjøper alt jeg gjerne vil ha :)
    Ha en fin helg!
    Klem, PiPa

    SvarSlett
  2. Så smart med den lampeskjermen oppi skålen. Du kommer da på det! Skjønner det er hektisk nå ja! Lykke til med prosjektene dine!

    SvarSlett