onsdag 28. desember 2011

Romjul


Andre juledag kom nissen innom på besøk hos mamma og pappa, og alle unntatt min niese på 6 år ble kjempeglade J  Nissen hadde vært på juletrefest i grendehuset like ved. Nå kom han like godt innom for å gi oss litt julegodteri, snille nissen.

Årets bilde av Tuva foran juletreet. Min niese, katten  og julenissen.


Nå er det rolige romjulsdager. Vi spiser masse god mat og spiller kort med jentene/damene i familien. Hjemme hos Hilde og Morten er det alltid veldig koselig å komme på besøk, se her:


På julaften fikk jeg to nydelige fugler i julegave! Nå henger de i treet hos mamma og pappa, men i morgen blir de med oss på toget sørover.

God romjul!

3 kommentarer:

 1. Så flotte bilder fra et vakkert julepyntet hjem! Skjønner du har det hyggelig der! Kan være litt skummelt når nissen kommer på besøk ja ;)
  God romjul til deg også!
  klem fra Laila

  SvarSlett
 2. Så fine julekuler! Og så fint å ha jul sammen med familien. Vi er bare tre her i år, og det er nesten litt lite. Men slik ble det i år. Vi har det slettes ikke verst heller altså....God tur med toget!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar inn til meg:) Trivelig å lese om din julefering og ellers mye fint å finne nedover bloggsiden din. Spesielt flott synes jeg det var med " reportasjen" fra moteutstillingen fra design og håndverk. Skjønner du er stolt mamma:)

  SvarSlett