mandag 30. januar 2012

Cammeo duo

Louise Campbell har designet disse porselensboksene jeg nylig fikk i bursdagsgave av to venninner. Jeg liker de enkle formene som kan fungere som to bokser eller fire skåler. De fargerike strikkene, ett som holder boksen sammen og flere andre som ligger inne i boksen gir formene det lille ekstra. Jeg kan skifte strikk og farge etter årstid eller humør. Boksene heter Cammeo og keramikkbedriften Kahler står bak produksjonen.





Louise Campbell er en dansk formgiver født i 1970. Hun er en allsidig designer som har formgitt lamper, møbler og andre interiørgjenstander. Denne stolen heter Veryround og er laget av 240 sirkler. Formen ligner en stor åpen skål hvor man kan sitte og vugge forsiktig fram og tilbake. Les mer om Campbell HER. Jeg har lånt disse bildene av stolen på samme sted:



Louise Campbell, 2006

3 kommentarer:

  1. Louise er dama si, ja! Jeg må innrømme at jeg tenker Veryround er mer spennende å se på enn god å sitte i over tid *S*, men elegant på sitt tredimensjonale vis er den.
    Jeg liker lampene hennes, og skulle gjerne hatt ett hus eller to ekstra slik at jeg kunne valgt ulikt design og interiør. Vel, gjerne og gjerne - det får bli med tanken. Den er fri og gratis - Liv

    SvarSlett
  2. Morsomt konsept og vakre former!

    SvarSlett
  3. Nydelig enkel design.....og moten fra 1970 under her var flott. Det kunne like gjerne vært dagens mote om du ikke hadde sagt at det var fra 70-tallet

    SvarSlett