torsdag 5. januar 2012

Kalender

Jeg har vært så utrolig fornøyd med kalenderen jeg kjøpte i fjor.  Nå er den oppbrukt som kalender og skal resirkuleres til gavekort.
2011 kalenderen kjøpte jeg på en butikk i Oslo. Jeg er ikke så ofte i Oslo, derfor klikka jeg meg inn på nettadressen jeg fant bak på kalenderen. Jeg fant dermed nettbutikken til det lille firmaet Papayaart. Nå har jeg bestilt meg en ny kalender ++ . Ja, jeg har blitt ganske så flink til å handle på nett etterhvert J
Denne kalenderen er nå på vei til meg:

 
Denne baksiden viser kalendresidene i miniformat.

 Jeg synes de har så mye fint! Se her:Inne på bloggen pillepalles-verden fant jeg denne linken. Du setter sammen din egen kalender med bilder som er laget av ulike designere. HER kan du skrive ut din egen kalender med ulike uglemotiver, helt gratis.


4 kommentarer:

 1. Lekre ting du har funne her! Likar godt den romantiske stilen.
  Kjekt at du stikke innom meg. Det set eg pris på.
  Så triveleg at du skal ha utstilling i Strandebarm! Er ikkje så veldig langt herfrå, men Hardangerfjorden må kryssast. Viss det passar kjem eg på utstillingsopning. Og du er sjølvsagt velkommen innom her i Rosendal.Ser ut som om vi har mykje felles...Alt godt for det nye året til deg!

  Marian

  SvarSlett
 2. Oi her var det jammen mye fint. Jeg titter innom for å legge igjen noe som kanskje kan være av interesse, da jeg kom over denne bloggen: http://kasparasregnbue.blogspot.com/ tenkte jeg på deg :) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. For noen fine kalendere og annet snadder :)

  SvarSlett