søndag 4. mars 2012

Badet i dukkehuset er innredetNå er badet både oppusset og innredet. I natt kom vi hjem fra vinterferie og pakken med dukker og baderoms-innredningen jeg hadde bestilt fra Danmark lå i postkassen.
Det gamle dukkehuset ble kjøpt for 50,- kr. på et loppemarked. Utvendig har jeg malt veggene i grått, hvite hjørner og lister, mens taket har blitt tilnærmet svart. Faktisk helt likt vårt eget hus fra 1950 J  Jeg har laget papirmaler av alle veggene slik at jeg ser at tapetbitene passer før jeg fester de til veggen med tapetlim. Dukkehuset blir pusset opp med gamle malingrester og tapetbiter fra tapetbøker som jeg har fått fra fargehandleren. Gulvet er malt med grå bengalakk. Håndklær og matte er klippet ut av et gammelt, tynt frottéstoff.Før.

Oppussing underveis... Gammel tapet ble skrapt bort, kanter malt eggehvite og gulvet grått. Jeg har funnet fram tapetbiter som passer til møblene som vi kjøpte superbillig på et marked i Barcelona, og til møblerne som jeg har kjøpt fra en nettbutikk i Danmark.

Mor i huset ble fornøyd. Men, det kunne jo kanskje hengt en lysekrone her... J

4 kommentarer:

 1. Så flott, du er flink må jeg si :)

  SvarSlett
 2. Badet i dukkehuset ble virkelig fint, faktisk finere enn vårt bad i normalstørrelse. Kanskje rørleggeren til dukkehuset er rimeligere enn vår *S*
  Lyekrone ville sikkert gjøre seg, og dukkene ser vel stort på om lysekrona ikke holder våtromsstandard.
  Takk for gode ord!
  Du var kanskje på utstillingen med Lorenzen, Opdahl og Hammershøi - en av de vakreste jeg har sett på Blaafarveværket. Jeg har lagt inn bestilling på verk av alle tre. Bestillingen skal effektueres når jeg vinner et svært stort beløp i Lotto *S*
  God uke fra Liv

  SvarSlett
 3. Jeg beundrer deg, at du er så leken! Jeg synes badet er skikkelig fint, men en lysekrone hadde absolutt gjort seg, det er sikkert!

  SvarSlett
 4. Fantastisk! Du gjor dte så fint i det lille huset,
  Klem

  SvarSlett