mandag 9. april 2012

Egg


Det er et stort fokus på egg i påsken. I butikkene får vi kjøpt både påskeegg, frokostegg, sjokoladeegg, marsipanegg. Har du fått din dose med egg?



Her har jeg fotografert noen av husets påskeegg, nå er det like før de pakkes ned. Det er da enda godt at eggene passer inn i hverandre. De kan pakkes bort på samme måte som babuskadukkene, det minste innerst J



Min bror Trond har plukket egg på fjellet:


5 kommentarer:

  1. Så mange fine påskeegg du har!! :) Det øverst til venstre med kaninene var veldig sjarmerende!!

    -Mari

    SvarSlett
  2. Mange fine egg!
    Ja, jeg har spist mange typer egg, både hønseegg. sjokoladeegg og marsipanegg,- mer enn jeg har godt av kjenner jeg.

    SvarSlett
  3. Enig i at det egget med kaninene var veldig søtt. Fine de andre også. Vel blåst for påskeegg denne påska!

    SvarSlett
  4. Jeg har spist flest høneegg, og noen mandelegg (alt for mange) Pynteeggene kom aldri opp i år, men noen av påskeeggene ble behørig fylt med godter, også en god del svenske fioldrops, som er noe av det beste jeg vet.

    SvarSlett
  5. Egg fra fjellet var kjempefine. Selv spiste jeg bare to egg som vi kaller våregg. De må kokes og sprettes opp. De blir servert med brun smeltet smør og gressløk. Delikat! Ikke skjokolade for meg i år....
    Klem, PiPa

    SvarSlett