søndag 15. april 2012

Regissør-stol før og etter


I dag har jeg gjennomført et lite syprosjekt. To regissørstoler har fått nye trekk. Stoffet har jeg kjøpt på Ikea og det gamle trekket har fungert som mønster. Stol-trekkene går nå fra å være solbleket og grå til fargerike. Friske farger lyser opp en snøfull dag. Her har det snødd uten stans i hele dag.


5 kommentarer:

  1. For det første er det godt for en gangs skyld at det ikke er vi som har det verste været! :) Og for det andre, eller kanskje det heller skulle ha vært det første, så utrolig fin stolen ble. Du gjør det jeg bare tenker på å gjøre; jeg har hatt stoff til å fornye fluktstoler foreksempel, i mer enn ti år. Men har jeg gjort det? Nei!

    SvarSlett
  2. Det der ble jo kjempebra, Anne Lise! Skjønner ikke hvorfor Tuva tvilte på det stoffet, det ble jo kjempefresht med så mye farger. :-) Jeg må si meg enig med kommentaren over, "endelig" er det ikke lenger vi her nord som har det verste været.. ;-)

    SvarSlett
  3. UæHHH!! For noen fine farger!!! Jeg kommer og prøvesitter..

    SvarSlett
  4. Så fine de ble!! Nå kan sommeren komme til deg :-)
    Klem

    SvarSlett
  5. Setet i alle fall på min stol festes ved at noen "pinner" i sidene træs inn i glidere på siden. Mine pinner har brukket. Vet du hvordan eller hvor en får tak i nye?

    SvarSlett