onsdag 9. mai 2012

Har nabo `n starta dyrehage?

Jeg stod opp og gikk ut på badet. Der dro jeg som vanlig opp rullegardinen og ute på jordet til nabo ‘n fikk jeg se tre rådyr. Dette nydelige «bildet» fra baderomsvinduet har jeg sett før, men neste dag var det helt nye dyr der ute. Disse store fuglene har jeg ikke sett før – traner. Tranene stod der også neste dag, spennende dyr med et høyt lydnivå. 
Tranen er Japans nationalfugl og symbol på lykke. Dyr er fascinerende, inspirerende og vakre å se på.
Nå trenger jeg inspirasjon! Den 30. juni skal jeg delta på en utstilling ved Kinckhuset i Strandebarm. Jeg skal derfor lage nye keramikkarbeider som jeg skal ta med meg i bilen vestover. I dag har jeg ryddet, sortert og jobbet med å få fram nye ideer.

To av disse porselensdyrene kjøpte jeg på loppemarked søndag.


Det lille dyret, som står på denne blågrønne asjetten har datteren min Tuva laget, den gang da hun var ei lita jente J dette er min favorittfigur!

3 kommentarer:

  1. Så heldig at du fikk tranene så nære! De er helt fantastiske!

    SvarSlett
  2. Anne-Lise: jeg prøvde å sende deg en melding, men det gikk ikke. Jeg kan ikke treffe deg likevel! Planene har blitt gjort om i siste liten. Jeg blir i Gausdal bare fra fredag ettermiddag til lørdag morgen, og ikke hele helga som først tenkt. Skal til Oslo for å treffe datter i stedet. Jeg hadde så lyst til å treffe deg, men vi får gjøre det en annen gang i stedet.

    SvarSlett