onsdag 23. mai 2012

Vakre Lofoten



Nå har jeg har funnet fram kofferten. Fredag morgen tar jeg tog, fly, fly og leiebil til feriehuset mitt i Nusfjord. Avstanden mellom Lillehammer og Lofoten er dessverre lang og det blir derfor som oftest juli som tilbringes der oppe i nord. Men nå skal jeg være der fra fredag til onsdag, heldige meg J  

Jeg er helt forelsket i Lofoten, naturen er utrolig vakker og folkene som bor i Nusfjord er kjempehyggelige.  Dette bildet er fra i fjor sommer. Tuva, og niesen Martine ved stranden på Ramberg. Naboene i Nusfjord sier at jeg må ta med meg varme klær, det har akkurat kommet nysnø i fjellet J



Her på Lillehammer har sommeren kommet! Plutselig kom solen, varmen og i kveld klippes plenen for første gang i år J

3 kommentarer:

  1. Lofoten er fantastisk! Vi har en sommerperle litt lenger sør (Gildeskål); ingenting kan måle seg med Nordland om sommeren! :-)

    Nydelig bilde!

    SvarSlett
  2. Riktig god tur til Lofoten. Høres fantastisk ut. Burde selv ta meg en tur snart, meg og kameraet mitt...:-) Nydelig bilde av skjønne hjerte-jenter... du kunne ikke tenke deg bidra med dette bildet (eller et annet) til mitt ; the moment 365 prosjekt. Det hadde jeg satt stooor pris på.

    tove@galleritove.no

    Klem Tove

    SvarSlett
  3. God tur til ditt fantastiske ferie-rike! Er nesten litt misunneleg....Veldig fint hjerte-bilde. Eit sånt bilde seier meir enn tusen ord!

    Klem. Marian

    SvarSlett