onsdag 26. september 2012

Fine elevarbeider 

  
Disse tegningene er laget ved vg3 Interiør på Vargstad vgs. Tegningene har nå vært med meg og mine kollegaer på besøk ut til ungdomsskoler i nærmiljøet.

Elevene som går i 10 kl. skal jo snart søke seg til en videregående skole og vi har vært på kveldsbesøk i ungdomsskolene for å informere elever og foreldre om vårt tilbud. Utdanningssystemet endrer seg og det er utrolige mange forskjellige veier som fører til det samme målet, et yrke. Den STORE forskjellen fra «gamle dager», den gang da jeg gikk på gymnaset(nå studieforberedende program), er vel at du i 2012 kan få studiekompetanse etter tre år ved Design og håndverk eller andre tilsvarende yrkesfaglige program(det som før het yrkesskolen).
 
Sarah har brodert Marius-mønster på en lampeskjerm med strameiaktig bunn. Hun har også laget en hengelampe av et lampeskjermstativ, med ledning og lyspære opp-ned. Lampa skal henges i "usynlige" tråder for å gi den riktige sveve-følelsen.
HER kan du se flere lampeprosjekter.
Tuva, datteren min, går på Studiespesialisering med formgivingsfag. Dette er hennes tegning og et glimt fra en akvarell-illustrasjon.
Gipshode med draperi.

Kanskje du kjenner noen som vurderer en kreativ linje på videregående skole? Om du vil lære å tegne, jobbe med ulike materialer parallelt med teoriundervisningen kan dette anbefales J


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar