lørdag 5. januar 2013

2013 er i gang!Jeg fikk en spennende og kreativ kalender i julegave, heldige meg J

Den nye kalenderen heter TjueTretten og viser meg et nytt foto, et sitat og en anbefaling hver dag. Boksen inneholder 365 kort som hver for seg byr på en liten overraskelse.

 
 
 

Nå har jeg fulgt anbefalingen om å lytte på Stian Westerhus – The Matriarch And The Wrong Kind Of Flowers. Han er fra den samme lille bygda som meg, Jådåren, og det er jo stas!

Kalenderen er satt sammen av Frie Tøyler. Det er i alt 115 fotografer og en rekke musikere, forfattere og kulturpersonligheter har bidratt til innholdet i TjueTretten. HER kan du lese mer om prosjektet og evt. kjøpe kalenderen.
 

2 kommentarer:

  1. Jeg fikk den kalenderen i gave forrige jul, og jeg må også få skryte litt av den! Det er like gøy hver morgen å bla opp et nytt motiv - som kanskje viser seg å passe merkelig godt til dagens hendelser, store som små. Mye morsommere å bla opp et nytt motiv hver dag, enn bare hver måned! Håper du fortsetter å tipse oss dersom du oppdager at flere av anbefalingene bak på kortene viser seg å være verdt å anbefale videre:)

    SvarSlett
  2. Jeg kjøpte den til meg selv i 2011, like før jul. Og gjett om jeg kjøpte den i 2012 for 2013 igjen ? Jeg trodde du hadde forsvunnet fra bloggen, og så var det at du hadde forsvunnet fra bloggrollen min. Så du var der hele tiden, heldigvis.

    SvarSlett