onsdag 13. februar 2013

En liten samling bambier 
Først har du gjerne bare en. Du får en, finner en eller kjøper en. Etter hvert blir en til to, to til flere og så har du plutselig mange J
 
 
 
 
En etter en har de flyttet inn hos meg

 

 
 
 

 

 

Det å ha en samling kan høres litt voldsomt ut, en hel samling! På fjernsynet har vi sett flere eksempler på ekstreme samlere, skrekk og gru!

Barn har jo til alle tider samlet på småting. Mamma samlet på fine etiketter fra hermetikkboksene og jeg samlet på servietter og glansbilder. Da jeg var liten trodde jeg at de voksne bare samlet på mynter og frimerker.

Nå er jeg voksen og jeg har igjen begynt å samle J I sommer var jeg i en bruktbutikk hvor man kunne fylle en hel pose med tekstiler for nesten ingenting og det førte til at antallet med hekla grytekluter økte til en liten samling. Jeg har også kjøpt meg stadig nye bambier, eller rettere sagt rådyr og hjorter. Disse superkoselige skapningene har vært populære i flere år nå, både de gamle nipsfigurene i keramikk og nye varianter i ulike materialer.

 

Og disse bor sammen med min venninne/jobbkollega  Bente.
 

 


Samler du på noe?
 

4 kommentarer:

 1. For noen herlige bambier! Selv har jeg også flere porsellenbambier, men sammler de egentlig ikke. Sammler f.e. gamle norske postkort med folk i bunad :)
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 2. Oj, så fina!! Och så många...Jag har en i porslin, men jag har fler i skogen :) Härliga bilder /Anna

  SvarSlett
 3. Her var det mange søte bambier ja.
  Hadde noen da jeg var ung, men nå har jeg visst ingen.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 4. Jeg samler på Emalox og annen emalje. Har etter mange år fått en fin samling, men kjøper ikke lenger hvis det er mye riper i det. Kjøper heller ikke til blodpriser, leter rundt på loppiser og bruktbutikker. Samler også på fine retroting dvs ting jeg liker i fine farger og kult design.

  SvarSlett