mandag 25. februar 2013

SPA ferie

Dette har jeg drømt om lenge!
Første del av vinterferien tilbringes stort sett i en morgenkåpe her på Hotel Jurmala SPA. Hotellet ligger 25 km fra Riga i Latvia og stedet er kjent som en kurby for helse og avkobling.

Bildet fra resepsjonen har jeg lånt HER

Flotte lamper i foajeen.


Hotellkorridoren der vi bor.

Dette bildet er lånt fra hotellets nettside.
 
Vi har booket oss inn her for fire netter og bestilt masse forskjellige behandlinger fra SPA menyen. Den mest spesielle behandlingen hittil er “foot detox”; vi satte føttene ned i en balje som var fylt med rent vann og en liten elektrisk ladning. I løpet av 30 minutter skiftet vannet gradvis farge og alt etter hvilken farge vannet fikk kunne vi få en anelse om hvilke giftstoffer/avfall som ble trukket ut av kroppen. Jeg har aldri sett eller hørt om denne typen behandling før, men dette var fasinerende. Mitt vann ble betraktelig mere farget og grumsete enn Tuva sitt. Det er nok mest avfall i en godt voksen kropp.

Dette bildet kan illustrere dagens mest spesielle opplevelse:Alle behandlinger er forholdsvis billige her og om du googler Hotel Jurmala SPA kan du finne mye informasjon. Vi er på mor og datter tur, men dette er jo også et perfekt mål for en venninnetur og selvsagt alle andre.


5 kommentarer:

 1. Dette gjør meg litt misunnelig :))
  Kos deg masse med dateren din!
  Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 2. Jeg ønsker meg også dit, skulle egentlig dra i høst, men det ene drog det andre med seg. Men min tid kommer. I mens: Kos deg!

  SvarSlett
 3. Det høres herlig ut.
  Må prøve å få med meg ei venninne en gang å reise
  på et slikt sted.
  Ønsker deg en fortsatt god vinterferie :)

  SvarSlett