lørdag 18. januar 2014

Siste rest


Det er fortsatt spor etter jula her i stua, og det vil det nok være i noen dager til. Jeg klarer ikke å være en sånn brutal dame som «kaster ut jula». Nei, jeg satser heller på at englene snart vil fly ned i julepynt-kassen og at julestjerna fortsetter å leve sitt eget liv, uavhengig av hvilken dag kalenderen viser.

 
 
 
 
  
Nå skal jeg minne disse to nissene på at de snart må luske seg ned i kjelleren. De står der nok mest for å passe på den sølvfarga, vakre fuglen, som jeg fikk i julegave. Fuglen har landet i et lite grantre, som foreløpig ikke drysser, og dermed finner jeg heller ingen grunn til å kaste det ut. Både den bittelille grana og furukvisten under, er en del av prosjektet «å rydde hagen slik at jeg beholder den fine utsikten mot Mjøsa og mot de sentrumsnære områder av Lillehammer».

I furukvisten henger det to nydelige fugler som kaller seg Walther & co. Om du googler Walter & co, så ser du at fuglene har en rekke spennende slektninger. Takk til Solveig som ga meg disse fuglene i julegave + fire andre bronsefarga fugler som henger i vrihassel-kvisten, heldige meg J Fugler

 
 

 


 
 

 
 

P.S. Ikke la deg stresse om det fortsatt finnes julepynt i din nærhet, kanskje er den bare vakker, gir gode minner… eller… den gjør iallefall meg mindre unik og dermed også mere normal, takk J

 

4 kommentarer:

 1. Så fine fugler! Er svak for fugler i interiøret hele året jeg, men de mest julete variantene er nå pakka bort for denne gang. Vet ikke hvor mange som er igjen, men skal ta meg en runde i romma med fotoapparatet så kanskje de havner i bloggen min etter hvert:) Takk for visning av dine:) Nyt søndagen:)

  SvarSlett
 2. Nydelige fugler. Kom på at jeg kjøpte noen i fjor
  som jeg glemte å ta frem til jul. Men da blir det
  noe "nytt" neste jul også uten å ha brukt ei krone hehe.
  Her er det meste av julepynten pakket ned. Men fortsatt
  ikke kommet opp på loftet. Har bestemt meg for at i år
  skal jeg ikke pakke ned all den pynten jeg ikke lenger bruker.
  Har nok etpar kasse jeg kan gi bort/kaste.
  Så dette året er jeg klar for å ta et skikkelig opprydningstak
  i all julepynten. Har jo mange kasser likevel, skulle være helt
  unødvendig å spare på alt en ikke bruker også.
  Kos deg med de flotte fuglene, og smånissene du.
  Ønsker deg en god dag :)

  SvarSlett
 3. Så fint du har det! Artig å sjå kolles du julepynte huset ditt! Æ syns det e tamt å ta vekk julepynten,men no har æ kommi over det såvidt og våren bynne å gjør sitt inntog med tulipaner og friske farger igjen. Ha en fin søndag :-)

  SvarSlett
 4. Fine fugler. Jula måtte flytte ut her allerede snart etter jul :)
  Men flott med fine rester som de herlige hvite hjortene.
  Klem, PiPa

  SvarSlett