mandag 3. februar 2014

Innekos


Nå går vi mot lysere tider, heldigvis. Jeg savner solen!

Det blir lite naturlig lys mot ansiktet i disse dager, og dermed blir det desto viktigere å tenne lys, sette fram friske blomster og omgi seg med hyggelige venner. Friske blomster og hyggelige samtaler gir energi. Lørdag hadde jeg gjester og dermed ble vasene fylt med årets første tulipaner, gerbera og noen blomster/kvister som jeg ikke vet navnet på.
 
 
 

 
 

 


 
 
 


Denne vasen fikk jeg i bursdagsgave. Vasen heter Grass og er fra normann COPENHAGEN. Vasen står nå i vinduskarmen på kjøkkenet.

Rett utenfor kjøkkenvinduet har jeg nylig hatt besøk av disse søte rådyrene:

 

Solen har lenge vært fraværende, men ikke snøen. Her har det lavet ned, omtrent daglig. Vinterbyen Lillehammer lever opp til sitt «rykte» og snøen gir oss godt skiføre og vintervakker natur. Fredag ettermiddag er det ofte kø med biler oppover mot Sjusjøen, men også like overfor sentrum er det superfine skiløyper. Vakker natur og fine løyper innbyr til trim, frisk luft og venninneprat. Disse endene tar gjerne følge med oss et stykke langs løypa:

 
Vi går mot lysere tider! J

 

2 kommentarer:

 1. Ja solen er god å ha,...og vi har hatt mye av den nå i det siste! Deilig... Men så er det den gress - og skogbrannfaren da, som vi har hengende over oss. Ikke godt det heller...
  Den grønne vasen din likte jeg veldig godt, - men også den kvite på bildene over! Hva er brukt her?... jeg ser det er tråd eller tau tvinnet rundt, men er det gips? Såg veldig spennende ut!
  Ha en fin dag!

  Inger G.

  SvarSlett
 2. Hei Inger :) Den hvite vasen har jeg kjøpt på salg hos Kremmerhuset. Det er en støpt keramikkvase.

  SvarSlett