onsdag 30. april 2014

Nye venner


Dette er den nye arbeidsplassen min.


Et tegnebord er presset inn i et hjørne av stua. 

Jeg har kjøpt dette gamle tegnebord via Finn.no. Her skal jeg jobbe med studiet Interiørskolen offentlig miljø, NKI. Fram til nå har jeg lånt et tilsvarende tegnebord ved Bygg- og anleggsteknikk på skolen hvor jeg jobber som lærer ved Designavdelingen. Nå håper jeg at det skal bli mer effektiv jobbing, ettersom tegnebordet står lett tilgjengelig her hjemme. 

Men… det dukker jo stadig opp forstyrrende elementer… Ser du den lille gutten med rød «lue», som har hoppet opp på en liten hylle over tegnebordet mitt?


Jeg er helt betatt av disse søte engleguttene, Sonny angel, og i påsken tastet jeg meg inn på nettbutikken Ebay og kjøpte hele fruktserien. Disse små englebarna kan også kjøpes i enkelte interiørbutikker her i Norge, da kjøper du en eske, og først når du åpner emballasjen ser du hvilken engel du har fått.

Eplegutten fra Sonny angel er nå på oppdagelsesferd i huset sammen med sitrongutten.
Nå skal disse to ta seg et bad, og legge seg tidlig slik at jeg får jobbe i fred.


Jeg skal ha langhelg og forhåpentligvis bli ferdig med oppgave nr.2. som blant annet handler om å innrede et kontorfellesskap og designe en resepsjonsdisk.

Dere skal få hilse på flere av de nye vennene mine etterhvert, det er 12 stykker i fruktserien. Jeg vurderer å adoptere bort noen av de 12, til gode venner, men det kan bli vanskelig… J

1 kommentar:

  1. Herlige venner - enkle å ha med å gjøre vil jeg tro....;) Apropos venner; skulle gjerne hatt en slik venn som deg jeg nå, pønsker på hyttekjøp i den billige prisklassen, og der er det mye rart av interiør og eksteriør skal jeg love....:) Kunne trengt en hel vennegjeng til å komme med friske og freidige innspill, spesielt venner med utdanning i din retning hehe.... Fra spøk til alvor; å trenge gjennom en overmøblert og ymse påbygd hytte med det blikket der du skreller av og kaster ut og gjør det beste ut av utgangspunktet er ikke enkelt, men egentlig ganske morsomt:) Sånn går no dagan, kreativitet på alle plan er livsbejaende - i dag har jeg også sydd sengetøy til ei gammel dokke, bare fordi det var morsomt og fordi det plutselig er vår og feriebarn er i ferd med å dukke opp.....) Flott å kunne leke litt i vår alder;) klem

    SvarSlett