onsdag 11. juni 2014

Feriehus til leie…


… i Nusfjord, midt i Lofoten.

Huset er nå utleid fram til 1. juli. 2015(redigert februar 2015)
Alle rommene ligger i andre etasje; gang, bad med toalett, badekar og dusj, to soverom og totalrenovert stue/kjøkken. I første etasje er det vaskemaskin, fryser og lagerrom.


4500,- kr. pr. uke.
Langtidsleie: 3000,-kr. pr. mnd. + strøm.
Håndklær og sengetøy, 120,- pr. sett.Huset ligger ved den røde prikken.

Nusfjord er et av Lofotens best bevarte fiskevær med ca. 30 fastboende. Her er det høye fjell, mye hav og vakker natur som innbyr til fine turer og gode fiskemuligheter. Oriana kro og restauranten Karoline tilbyr deilig mat og drikke. Avstanden til Ramberg er 6 km, og til Leknes er det 27 km. Leknes er nærmeste flyplass.

Les mer om Nusfjord på; www.nusfjord.no

Ta gjerne kontakt om du, eller noen du kjenner er interessert:
Telefon 95933379   anlisej@online.no4 kommentarer:

 1. Dette såg virkelig trivelig ut!!!😀. Ja jeg skal ha huset ditt i "bakhodet"... Før jeg drømmer om en tur til Nusfjord og omegn... Så kansje du kan låne leiligheta vår på Nord Kypros en gang!!! Hihihi... 💝

  SvarSlett
 2. Så ditt hus da jeg var i Nusfjord i forrige måned :) Jeg hadde 14 fine dager i Lofoten igjen.
  Klem, PiPa

  SvarSlett
 3. Anbefales på det varmeste, familien min på 8 stk og en hund var der i fjor. Kosa oss glugg i hjel i dette søte huset, Nusfjorden og Lofoten generelt sett! Heldig den som får leie dette noen dager!

  SvarSlett
 4. Spenstig side du har. Jeg er imponert. Ta gjerne en visitt på siden min som er en del om tapetsering Du må fortsette ditt nydelige arbeid =)

  SvarSlett