lørdag 23. oktober 2010

Skattejakt for voksne

Loppemarkedsdag!
Våknet 10 min. før klokka ringte, kroppen var helt innstilt på loppedag. Loppemarked er energikick, og som så ofte før ble det med litt vel mye hjem. Men jeg må bare si at jeg har blitt flinkere til å gå gjennom posene og sortere en siste gang før jeg betaler... 
Før loppemarkedet kjørte jeg innom en bruktbutikk, der fant jeg som vanlig noen broderier og heklabrikker. I tilegg en sukkersekk i ett røfft stoff, den kan egne seg til uteputer eller stoltrekk. Så dro jeg videre til loppemarkedet. Kom 10 min. før start og sto i kø sammen med mange andre. Jeg møtte flere kjente allerede i køen, helt klart flere enn meg som har loppedilla. Har tatt bilder av deler av fangsten, se her:

 
 


 
Når jeg var ca 8-10 år gikk jeg og nabojenta rundt til naboene og spurte etter tomgods, som vi kunne bruke i lekebutikken vår. Vi fikk naboer til å tømme kakaopakker og mjølposer slik at vi kunne ha "ordentlige" varer i butikkken. Det var kjempespennende å gå på slike runder, nysgjerrige som vi var. Vi lekte aldri så mye butikk, men det var veldig morsomt å hente inn ting. Tror fortsatt jeg driver med noe av det samme. Kjøper mange fine, billige putematerialer - men syr litt for lite.
Etter loppemarkedet dro jeg for å møte en venninne som skulle bruke opp julegaven sin; en massasje på Spa. Vi spiste en god lunsj sammen og dro til Spa hotellet hvor jeg ga meg selv farging av bryn og vipper i gave = en hyggelig dag. Månen skinte så utrolig vakkert på vei hjem, måtte bare stoppe for å ta dette bildet:
 


2 kommentarer:

  1. Her var det mye fint, Anne Lise, jeg er imponert!

    SvarSlett
  2. Flott bilde! Du er en ordentlig flink fotograf også, må jeg si.

    SvarSlett