søndag 20. mars 2011

Fra gardin til kjoleDenne kjolen ble sydd til en bursdag med 70-talls tema. Jeg sydde den av en gardin jeg hadde kjøpt på et loppemarked, og fikk god hjelp av et nytt mønster fra Burda. Disse bildene er tatt på skolen, elevene jobbet med et prosjekt hvor de skulle lage en kortfilm som viste hvordan folk levde på 60-tallet.
 
Natten før filmopptaket sov Tuva med hårruller, det ble en vond natt. Trender og moter er i stadig utvikling, nå ligger håret(extensions) ferdig rullet på badet om morgenen.

10 kommentarer:

 1. Festlig!
  Vi hadde faktisk de gardinene hjemme - mine foreldre bygde hus i 1972. Tror bestemt stoffet ble kjøpt ganske billig på Fabrikkutsalget. Hovedbutikken lå i Drammen, der vi bodde. Senere ble det en hel kjede - nå kjent om Kid interiør :-) - tror jeg. Hm.
  Artig å se det igjen, og kjolen ble superfin og modellen var like tynn som vi var på -70-tallet. Den gangen bena var det viktigste fremkomstmiddelet.

  SvarSlett
 2. Synes det var noe kjent med den kjolen ja! Den va jo kjempefin til Tuva! Huske godt på hårrullene, ikke godt å ligge med de med pinner i om natta nei. Det var heller ikke lurt å ligge med plaster på øyenvippene for at de skulle bli bøyd. Ble lite øyevipper igjen og de som var igjen var dekt av hvitt klissete lim fra plasteret... godt vippetangen er funnet opp sier nå jeg!

  SvarSlett
 3. Wow! Den var jammen stilig!
  Kjempe flink er du:)

  Masse gøy nedover bloggen din:)

  Takk for fine ord frå deg♥

  God ny veke:)

  ♥ Astrid

  SvarSlett
 4. Så fin kjole! Og gjennomført 60 tallsstil :)

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har.
  Jeg kommer helt sikker til å finne noen tips her, ser jeg:-)

  SvarSlett
 6. Vilken fin klänning (kjole)!

  SvarSlett
 7. Har du fortsatt den kjolen?mulig å få kjøpe den?

  SvarSlett
 8. Har du fortsatt den kjolen?mulig å få kjøpe den?

  SvarSlett
 9. Har du flere gardiner igjen av det stoffet?

  SvarSlett
 10. Har du flere gardiner igjen av det stoffet?

  SvarSlett