søndag 17. april 2011

Flygende tallerkener


Dette arbeidet lagde jeg til utstillingen Flygende tallerkener, som ble vist ved Bomuldsfabrikken i Arendal i 2001. Det er fire porselenstallerkener, hver tallerken er ca 30 x 30 cm. Flygende tallerkener eies nå av Kunstindustrimuseet i Bergen. En "slektning" som er nesten lik, er innkjøpt av Vargstad vgs. Lillehammer.

Flyr omkring
Vi flyr stadig omkring, mellom hjem og jobb, til barnehagen, til skolen, på besøk, på butikken... Jeg flyr i disse dager mellom Norge og Italia – Møbelmessen i Milano er på timeplanen. Jeg gleder meg til aa dele inspirasjon fra Milano paa bloggen.
6 kommentarer:

 1. Disse er bare SÅ lekre og morsomme Anne Lise!
  God tur!

  SvarSlett
 2. Kjempeartige. Jeg skal jammen ta meg en tur til Kunstindustrimuseet og titte på de flyvende tallerknene dine ;) God tur til Milano, jeg gleder meg til å få noen inntrykk derfra via deg *♥*

  SvarSlett
 3. Wow ! For et kult sett! aldri sett noe lignende! Tenkter det hadde sett bra ut på bordet hjemme hos mæ :)

  SvarSlett
 4. Dette var kuuuult, en fryd for øyet og smilet. Gleder meg til reisebrev fra Milano :-) Ha en god påske og reise. Påskehilsen fra janses....

  SvarSlett
 5. Utrolig stilig og kreativt! Aldri sett maken!
  Ønsker deg en fin dag og en fin påske :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 6. Hei Anne Lise, likte kjempe godt "som å fly i en sky". Du er superflink. La inn eget innlegg om deg på bloggen min GalleriTove.

  SvarSlett