lørdag 30. april 2011

Kupp fra bruktbutikken
Disse skålene fra Stavangerflint måtte jeg bare ta med meg hjem fra bruktbutikken! Nå har jeg jo allerede nok kjøkkenutstyr i skapene mine, men det finnes to ledige veggflater i det nye kjøkkenet mitt. Jeg har planer om å finne en hylle med knagger, og henge disse skålene over hylla. Nå må jeg bare vente til tiden er inne for plassering på veggen, dvs. til jeg har bestemt meg for hvor de skal henge, og eventuelt har funnet en hylle og annet passende selskap til de nydelige skålene. Disse er så gode å se på, både i farger og form.

 
 
I kjøkkenskapene mine er det også mange loppefunn. På øverste hylle står dette middagsserviset og bollesettet som jeg kjøpte på en loppemarkedsauksjon for noen år siden. Middagsserviset har en elfenbensfarget glasur med gulldekor på kantene. Det er stemplet under med Thomas, Germany. Bollesettet er fra Stavangerflint.  
   

  
Jeg har tidligere skrevet om Stavangerflint HER

3 kommentarer:

 1. Å , så fiiine !
  Og det bollesettet med dekor i rødt og gull ♥
  Det var forresten veldig interessant å lese om de norske designerene i tidligere innlegg :)
  Kjekt med mangfoldighet i Blogglandia ;)
  Ha en fin lørdagskveld.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner dekoren. Jeg har dessertskåler med rødfargen fra bollesettet ditt, og fruktdekoren fra dine skåler. Er veldig glad i dem, ikke minst fordi foreldrene hadde slike. Ha en fin lørdagskveld, eller natt er det vel nå

  SvarSlett
 3. Hei, du. Ser du har gjort noen kupp du også :-)
  ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett