søndag 1. mai 2011

MaiDet føles som om sommeren er her, og da må jo våren ha vært utrolig kort! Snøen som lå i hagen og på verandaen forsvant omtrent samtidig som påskeferien kom, og isen på Mjøsa er forlengst borte. Det er helt herlig å se at det vokser og blir grønt ute. Blåveisen blomster utenfor soveromsvinduet, hvitveisen lager store hvite tepper langs grøftekanten og tre hestehover er observert utenfor huset. Men det føles ikke godt! Jeg har vært pollenallergiker siden jeg fylte tredve, og derfor er nesen for tiden enten tett, eller rennende. Det er den vakre bjørka som er aller verst. Jeg vet jo at det går over eller blir mye bedre i slutten av juni, så jeg prøver å nyte livet best mulig hele tiden. Etter å ha mistet flere nære, i alt for ung alder, blir mine pollenplager en ren bagatell. I dag skal vi besøke graven til Tuva`s pappa, han ble født 1. mai, vi skal også kose oss, og spise is i solenJeg håper alle nyter dagen så godt det lar seg gjøre!

5 kommentarer:

 1. Jeg er så enig, så enig. Pollenallergi er bagatellmessig i forhold til de store sakene, men man merker det veldig godt da! Akkurat nå lurer jeg på hvorfor jeg ikke bare nøt vinteren, var det virkelig dette jeg lengtet etter? Jeg likte pingvinen din, er den fra et kinderegg ?

  SvarSlett
 2. Velkommen som følger! Da rakk du akkurat å bli med i trekningen av giveawayen min. Det er i dag. Jeg var veldig begeistret for kindereggfigurene, de skikkelige, mer enn hva ungene var. Lurer på hvor de er nå?

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar =) Så moro å få en leser fra Lillehammer! Selv bodde jeg i byen i 6 år inntil i fjor vår... :) savner lillebyen hver dag :)

  kos deg med hagemøblene dine også :) jeg er hvertfall kjempe fornøyd!
  Ha en fortsatt fin kveld

  SvarSlett
 4. Takk! så du kommenterte stoffdyrene! tror æ så et bilde av et her inne hos dæ?
  ha en super kveld!

  SvarSlett
 5. Så sant, pollenallergi e nok gæli nok, men det e heldigvis itj dødelig! Du må få i dæ tabletta som kurere pollengruff...

  SvarSlett