mandag 2. mai 2011

Handy woman

Under kafébesøket fredag ettermiddag, var vi to damer som strålte om kapp med sola. I løpet av dagen hadde vi fått hjelp til å skifte dekk på bilene våre :)


Jeg vil påstå at jeg er forholdsvis flink til å se  løsninger, og til å gjennomføre praktiske oppgaver selv. Å være en handy woman, er jo både økonomisk og praktisk. MEN, nå har jeg jo levd noen år, og jeg er veldig klar for å ikke måtte greie alt selv. Tidligere var jeg veldig stolt over å ha skifta dekk på bilen i løpet av en time, nå er jeg superfornøyd over å ha penger nok til å kjøpe meg hjelp. Jeg har derfor satt bort noen oppgaver til betrodde menn. Jeg har aldri møtt en slik flott dame, i blå kort kjole. På hvilket verksted jobber hun mon tro? :)

Det fine metallskiltet har jeg kjøpt i en bruktbutikk i Lofoten


4 kommentarer:

 1. Fantastisk skilt! Du har så rett, så rett. Jeg har lyst til å outsource husvasken også, men mannen min er uvillig. Så foreløbig har jeg outsourca den bare til han. Jeg vokste nærmest opp på verksted, faren min hadde en Mobilstasjon. Jeg tror jeg var der i lilla hotpants, men ikke i blå minikjole.Jeg ønsker meg forresten veldig en rød Mobil-Pegasus

  SvarSlett
 2. hehe, jeg har ikke bil (ikke sertifikat heller) så dekkskifte behøver jeg ikke hjelp til heldigvis ;) veldig greit å være handywoman, men det er litt godt å få hjelp av og til også.

  Om du liker grønn te så vil jeg anbefale deg å drikke endel av det når pollenet er på det verste, for meg (som har sterkeste grad av bjørkepollen allergi) har det letnet plagene betraktelig.

  Kjempesøte fruktfat nedenfor her, man får lyst til å plukke både druene og ripsene de ser så levende ut :) *♥*

  SvarSlett
 3. Jeg beklager å måtte si det, men damen sitter på et aldershjem i Florida. Hun er riktignok svært gammel, men hun har altså sittet i rullestol lenge. Slik kan det gå med damer som etter år med tunge bildekk-løft har dratt på seg det ene prolapset eller det andre. Dessuten er tærne hennes fryktelig vonde og forvridde etter år med trange og høyhælte sko.
  Nei, kloke kvinner både kler seg bedre og betaler noen kroner for å slippe ufornuftigeoppgaver *s*
  OBS - jeg KAN også skifte dekk - i alle fall kunne jeg det....
  En god dag fra Liv

  SvarSlett
 4. Hei Anne Lise
  Herlig "handy-woman" som jeg heller aldri har gått på! Er nok ingen ringrev på hjulskifte, må innrømme det..
  Tusen takk for koselig hilsen! 40 stoler funnet ; plass til nesten to skoleklasser! Ikke værst! For oss holder det nok med de fire vi har, ellers tror jeg far i huset melder flytting!
  Ha en strålende dag!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett