fredag 3. juni 2011

Fine pakker
Jeg har fått flere fine pakkegleder i de siste dagene! Først kom det to kjempefine tapetruller fra PIP Studio i Nederland. Disse har jeg kikket på og beundret veldig lenge, jeg liker både fargene og selvfølgelig fuglene :) Dette er en forholdsvis kostbar tapet, men det ble billigere å kjøpe tapetrullene via internett. Min nærmeste forhandlerbutikk måtte eventuelt bestille tapeten til meg, og jeg skulle betale portoen. Vel hjemme fant jeg ut at jeg kunne bestille den selv. Jeg vil jo selvfølgelig gjerne ha butikker å handle i, men denne gangen synes jeg det var veldig stor prisforskjell mellom nettbutikk og nærbutikk, dette tiltross for tollavgiftene jeg betalte når jeg henta pakken på postkontoret. Og for dere som ikke bor i nærheten av en PiP tapet forhandler, den kan den bestilles HER


Jeg har også vært heldig å vinne en Give away inne hos Prydelig bloggen, tusen takk!! Det kom en konvolutt i posten med KK og magasinet Sweet paul – det skal jeg virkelig kose meg med.
I går fikk jeg besøk av en venninne som har vært ute på reise, og hun hadde med seg en reisegave til meg! Solveig er alltid flink til å finne gaver som passer til mottakeren, det er jo ingen selvfølge – det synes iallefall ikke jeg!
Jeg synes det er kjempekoselig å få pakker og gaver, og like koselig å gi. Solveig har lenge ønsket seg slike «tresko» (rettelse, lester), formene til skomakeren. Disse fant jeg i bruktbutikken:
Nå har jeg lyst til å lage en Give away selv, her i min blogg - men først må jeg finne noe som passer , og helst noe jeg har laget selv...

9 kommentarer:

 1. Så heldig du er! Tapetene er helt fantastiske, hvis jeg visste hvor jeg skulle ha dem, hadde jeg hermet tvert.Reisegaven ser nydelig ut. Og du, nå virker jeg kanskje litt belærende, men disse "treskoene" du snakker om, heter lester. Som i skomaker, bli ved din lest.

  SvarSlett
 2. Uff, jeg skulle nok ikke ha skrevet begredelig.Det ble litt nedlatende nesten.Men det er nok mer undring. Jeg skjønner det liksom ikke, hvor de unge pene jentene blir av. Og jeg har forresten selv kjøpt meg en kjempekul tunika med knepping og lange ermer i crimpeline. På fretex.

  SvarSlett
 3. Koselig blogg og nydeleg ring!
  Ha ein flott kveld:)

  Tudeldu!

  SvarSlett
 4. Oi så gøy da! Jeg elsker tapetene fra Eijffinger, særlig Pip serien. Og jeg håper jeg får handlet inn en tapet derfra til det nye huset mitt i nær fremtid.

  Kos deg med tapeten :)
  Klem fra Liza

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅ så fin tapet! Lurer på hva den koster jeg ja??!! Og hvor skal jeg ha den?! Den ringen var kul og fargen var jo super, jeg sier ikke mere.. Give Away, du kan vel bare velge og vrake blant selvlagede produkter!!
  Solen på Kreta kaller på meg....
  Neste gang Skiathos!!
  Herrrrrrlig!

  SvarSlett
 6. God tur til Kreta Hilde! Gleder meg til Skiathos :) Jeg skal tapetsere en skapdør, lintøyskapet som er fullt av stoffer. Ellers noen småprosjekter som oppslagstavle, settekasse og bokser. Jeg betalte nærmere 1000 ,- for to ruller, mot ca 850 for en rull fra butikken. 10 meter x 52 cm pr rull.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentar! Er du enda i jobb med keramikken mellom hendene? Hvor jobber du nå. Å være kreativ med keramikk må være flott. Skulle ønske det var noe jeg kunne lære en dag. Man trenger jo leire, hender og noe å brenne i? Så må jeg ønske deg en skikkelig Bon Voyage, selv om du nok flyt til KReta. God sommer!!Mvh Signe Schineller

  SvarSlett
 8. Pip-tapet er flott, og tapet er super til å lage esker og pakker med - om det skulle bli noen rester.
  Tenk at det ble billigere å ta tapeten inn selv. Når porselensdama en sjelden gang kjøper noe fra utlandet, blir porselensdama, og ikke minst den ekte mannen, alltid lettere sjokkert over sluttsummen. Valutagebyr, toll, porto og fandens oldemor. Nå kan det selvfølgelig hende at det føles dyrt fordi porselensdama er dårlig til å regne over på forhånd. Hun tenker liksom at dette var jo billig, det kan jo ikke bli så dyrt når det er så billig. Hm.
  Knall skjerf og ring - heldig var du! - Liv

  SvarSlett
 9. Vi har også litt gul piptapet. Tapetprøve fra Maxbo ;) Den er kjemefin!

  Nydelig skjerf og fantastisk kul ring! Hyggelig å utveksle gaver når man vet hva som treffer.
  Klæm ReVinyl

  SvarSlett