onsdag 1. juni 2011

Oppmuntringer i JuniKalenderen viser 1. juni, og det er jo den første sommermåneden! Uteblomstene har i de siste dagene svaiet i vind og regn, og slik blir det blomster inne også
 

Snille Lise med bloggen Bombalabla har gitt med en oppmuntring, tusen takk!!

Lises blogg har på kort tid blitt en av mine favoritter! Jeg kjenner meg igjen i mange av hennes tanker omkring alt som skjer mellom himmel og jord. Ordene og setningene hun skriver gjenspeiler en humoristisk, inspirerende og klok dame. Nå vil jeg gjerne gi en oppmuntring videre til flere «ferskinger» i bloggverden.

Tove med bloggen Galleri Tove, viser oss god og kreativ design. Jeg liker hennes gode smak og er fascinert av hennes stramme og ryddige stil. 

Linnosaurus er en ny oppdagelse for meg. Dette er en fargerik og leken blogg. Linnosaurus studerer grafisk design og illustrasjon. Hun liker rare figurer, redesign, typografi, skattejakt, prikker, fin bokdesign, Figgjo flint, samt å kle seg ut :) Jeg gleder meg til å følge denne bloggen videre!

Liza med bloggen, I stua til LIza, kan ikke kalles en fersking som blogger, men jeg vil gjerne gi henne en oppmuntring under innspurten av studiene. Snart er Liza en fersk interiørdesigner!

Jeg ønsker alle lesere en veldig god lille lørdag

Denne Hortensiaen har jeg redda inn fra kalde netter og blåsfulle dager, nå skal den snart ut i solen igjen. I dag er varmen på vei tilbake, herlig!


5 kommentarer:

 1. Hei, takk for veldig fine ord! Linnosaurus har jeg også nettopp funnet, hos deg? Eller en annen plass. Veldig kjekk blogg. OG de to andre, jeg la meg til som følger med en gang jeg. Verdige mottakere!

  SvarSlett
 2. Så fin oppmuntring! Nå må jeg inn å sjekke. Linnosaurus bloggen er knall fin ;D Kalenderen din er virkelig flott. Det minner meg på at vi virkelig trenger en kalender med rom til å skrive på her i huset. I kveld ..eller i morgen om jeg kjenner meg selv rett.. skal der printes ut!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Takk for rosen, jeg smiler :D

  SvarSlett
 3. Ååh, dét var oppmuntrende ord :) Så fint gjort av deg! Og så nydelig kalender!
  Ha en fin langhelg!

  Liza

  SvarSlett
 4. Hei Anne Lise! Så utrolig hyggelig å bli tildelt bloggfavorittaward. Jeg er svært beæret og glad. Jeg følger din blog daglig og synes du har masse spennende på gang. Ikke minst deler jeg din interesse for loppefunn.. Keep up the good work, og jeg gleder meg til å følge deg videre. MVH Tove

  SvarSlett
 5. Så fin blogg du har :-) Her skal jeg kikke meg litt rundt!

  SvarSlett