tirsdag 28. juni 2011

Sol, himmel og hav
Etter å ha kjørt langt om lenge, lenger enn langt. Gjennom grønne skoger, forbi bekker og fossefall, kom jeg til solens rike. Jeg kjørte i sterk motsol fra Fauske til Bodø, alt av solskjermer og solbriller jeg hadde tilgjengelig ble tatt i bruk. Den storslagne naturen alene, er nok til å blende meg her nord. Jeg måtte stoppet flere ganger underveis for å gå ut av bilen, for å puste inn frisk luft, og nyte utsikten.

Det er nå 19 år siden jeg kom hit til Nusfjord første gangen, dengang kom jeg sjøveien med Hurtigruta fra Bergen til Svolvær. Det ble kjærlighet ved første blikk, og forelskelsen i Lofoten har enda ikke gått over. Jeg kjente det i kroppen i går også, jeg blir ekstra glad, våken og yr, allerede ved fergeleiet i Bodø. Er det noe rart? Se bildene jeg knipset på båten mellom klokka 01.00 og 02.00 i natt
7 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder, fantastisk natur! Jeg har ikke vært lenger nord enn Namdalen siden 1978! Kanskje på tide at jeg gjør noe med det. Jeg gleder meg til stadige drypp av Lofotenreklame fra deg:)

  SvarSlett
 2. Sååååå uendelig vakkert!!!!

  mvh Galleri Tove

  SvarSlett
 3. Åhhh så otroligt vackert!Är det verkligen verkligt?

  SvarSlett
 4. Nydeleg! Ja, eg vil nord!

  Marian

  SvarSlett
 5. Guri, for noen skjønne bilder!
  For en sjelefred :)

  SvarSlett
 6. Nyyydelige bilder! Og jadda, jeg kjenner det rykker i reisefoten. Jeg som til og med har en mormor som vokste opp på Løvøy i Steigen! Ille at jeg aldri har vært der, men plutselig en dag...
  God tur videre - Liv

  SvarSlett
 7. At det går an! Så flotte bilder fra solens rike! Spesielt bilde nr.2, fantastisk! Nå tror jeg det må bli en Lofotentur igjen snart ja!
  Du må ha en flott sommer der oppe, på søndag sender jeg Tuva og Martine til deg med tog og fly.

  SvarSlett