fredag 22. juli 2011

Smågodt langs stien

Det er mange fine turstier i nærheten av sommerhuset vårt. Sist jeg var ute for å lufte kropp og sinn, lå det strødd smågodt langs stien. De fleste multene var røde, men det var også mange oransje som smakte kjempegodt. Det er så godt å gå langs myke stier. Men, når det er sagt, jeg koser meg på asfalt i storbyen også. Jeg synes det er kontrastene som gjør dagene spennende og innholdsrike. Her i Lofoten gir det meg en god følelse å gå på tur mellom multer, blåbær, blomster og fugler av ulike slag.

Smågodt langs stien
 

Her ser vi ned på Nusfjord og feriehuset vårt
Feriehuset vårt ligger ved den røde prikken
 

 
 

 

 

Vi går ofte på korte turer langs stranda, og av og til på lengre turer til topps - her er det mange muligheterNusfjord i Lofoten. Til høyre: Bikinisesong på Haukeland, men ikke i år...I sommer har det ikke blitt bruk for bikinien her, så bildet fra stranden er av gammel årgang. Når mine kollegaer begynner å jobbe for «bikini kropp» i mai, sier jeg kjøp deg sommerhus i Lofoten, så slipper du å tenke på bikinisesongen - (det er ikke helt sant da, og ikke alle er like pysete som meg...)

2 kommentarer:

  1. Så vakre motiv og bilder - for en orkidé!
    Dette blir ellers en superkort kommentar - jeg må finne et håndkle fortere enn fortest: Bildet av den unge damen med bare en bitteliten stein mellom seg og den visse undergang, fikk mine hender til øyeblikkelig å utsondre store menger angst-svette - ett UHYGGELIG SKUMMELT bilde!!!!!
    Grøøøss..... Liv med sans for bakkkontakt!

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder, Anne Lise! Jeg er nå ferdig med ferien, har hatt tre flotte uker i Meråker. Vi har jobbet og koset oss. Moltene er snart modne, det samme er blåbær og kirsebær.

    SvarSlett