mandag 12. september 2011

Utstillingen er åpnet


Det er alltid hyggelig med utstillingsåpninger, spesielt når jeg selv er en av utstillerne. Søndag åpnet utstillingen min på Galleri Fjordheim. Det kom mange mennesker til det koselige galleriet ved Mjøsbrua, og jeg fikk hyggelige tilbakemeldinger på arbeidene mine. Jeg fikk også blomster, åpningsgave og god drikke – tusen takk! Utstillinger er ofte avtalt ett til to år i forveien, og under innspurten den siste måneden blir det lange arbeidsdager. - intet unntak denne gangen... Da er det ekstra godt å bare gå rundt å smile, og snakke med gjestene på åpningsdagen. Her kommer det noen bilder fra inngangen til utstillingsrommet, og jeg vil vise fram hele utstillingen etter den 2. oktober.
  
Buketten til venstre fikk jeg av min keramikerkollega Liv Kristin Espelien. Liv har plukket disse blomstene i sin egen hage, og jeg er mektig imponert! Hjemme hos meg er det nesten bare villblomster...
 
Orkideer er en av mine favorittblomster - tusen takk :)
 
Denne søte nøkkelringen fikk jeg i åpningsgave. Fuglen er både fløyte og nøkkelring. Jeg har testet lyden, og den skal iallefall ikke brukes i klasserommet...Utstillingen min er åpen lørdager og søndager, 12.00 – 16.00, fram til og med 2. oktober.

2 kommentarer:

  1. Synd jeg ikke får sett den! Men gratulerer så mye med vellykket åpning og velfortjente blomster/gaver :-)

    SvarSlett