lørdag 8. oktober 2011

Besøk i to bruktbutikker.

I går brukte vi 13 timer på veien mellom hjembygda mi Jådåren og hjemmet vårt i Lillehammer. Vi kunne ha klart kjøreturen på sju timer, men vi valgte å stoppe ved to bruktbutikker, Ikea, Stoff og Stil utenfor Trondheim og ved noen bensinstasjoner. Til alle som liker bruktbutikker må jeg bare si at i Stjørdal ligger det to stykker med et stort vareutvalg! Vi kjørte først innom Bruktbo i Sutterøygata. Denne gjenbruksbutikken ligger litt utenfor sentrum, men om du besøker bloggen ContainerGirl, ser du både åpningstidene og en god veiforklaring. Vi dro videre til Sareptas Krukke som ligger i Kjøpmannsgata, like ved togstasjonen. Her var det utrolig mange fine lopper!

Tuva kjøpte seg en bok, Modningsår - Fra pike til kvinne. Boken ble utgitt i 1969.Jeg har kikket litt i boken og jeg får en følelse av at mye er likt fortsatt, men telefonen har blitt mindre og skiutvalget større.

Jeg fant noen fine grytekluter, det er mitt nye samleobjekt.

Jeg fant også noen søte dukkehusmøbler.
Bruktbo har massevis av varer både ute og inne.Sareptas Krukke har et spennende vareutvalg.

I dag har vi hatt et nydelig høstvær, perfekt for husmaling. Inne er det fullstendig kaos og støvete, stuegulvet blir pusset og taket malt. Jeg håper de blir ferdige til sofaen fra Ikea ankommer. I går kjøpte vi en Karlstad hjørnesofa på Ikea, min første nye sofa. Hos Stoff og Stil fant Tuva et gardinstoff til stuen og dermed må symaskina fram når stua er ferdig.


6 kommentarer:

 1. Tenk det, jeg har ennå ikke vært på Zareptas krukke! Planlegger en tur dit på fredag, da har jeg en fridag. Ellers har jeg vært på Sutterøleiret mange ganger.

  SvarSlett
 2. Her var det mye fint! Herlig blogg du har, og veldig fine bruktfunn!

  SvarSlett
 3. Så fint når man kan stoppe underveis fra A til B og finne spennende butikker.
  Ser du har vært hos ContainerGirl. Hun har jo forsynt meg med mange brudebilder jeg har vist på bloggen min, uten at jeg noen gan har vært i butikken.
  Velkommen som følger av bloggen min :)

  SvarSlett
 4. Alltid noe fint å finne på Bruktbo! Jeg elsker den butikken! :)
  Ha en finin søndag!
  LenaE

  SvarSlett
 5. Høres ut somen flott tur. Skulle gjerne ha vært i de bruktbutikkne..
  Klem

  SvarSlett
 6. Ja her ser det ut til at det var bra utvalg ja. Såå spennende! Skal dit jeg også i åpningstidene denne gang..
  Nå gleder jeg meg veldig til det.

  SvarSlett