torsdag 6. oktober 2011

Bruktbutikken på Mule

Tirsdag var vi på shoppingtur, vi kjørte Steinkjer Stjørdal tur retur. Hovedmålet var tre bruktbutikker langs denne ruta. Første stopp var Bruktbo, gjenbruksbutikken som ligger nord for Levanger. Her hadde de et godt utvalg av ting og møbler. Etter å ha spurt om å få ta noen bilder til bloggen, fant jeg fort ut at minnebrikken til kameraet lå igjen hjemme i pc `n. I samtalen med butikkdamen oppdaget jeg at hun var Anne Lise bak den kjempefine bloggen Fargevandring, det var jo ekstra morsomt å møte henne! Ikke rart at utstillingen av varene både var spennende og ryddig med den damen i butikken!
Anne Lise bak disken ved Bruktbo.
Bildene fra butikken ble tatt med mobilkameraet...
i en tilstand av lettere "forfjamselse",
etter å ha oppdaget at kameraets minnebrikke lå igjen hjemme.
Jeg fant en titteboks med småting i som vi kan bruke på skolen. Elevene mine skal etter hvert lage flere utstillinger til de små vinduene i Lilleputthammer, og til det oppdraget trenger vi mange småting. Vi lærerne finner ting på loppemarkeder og i bruktbutikker og elevene redesigner disse. Elevene lager de fleste delene selv, møbler, klær, figurer og ellers det som trengs til kreative vindusutstillinger i miniatyrformat. Fjorårets vindusprosjekter i Lilleputthammer kan dere se HER og HER. Ca 60 vinduer viser hvordan de bodde og innredet leilighetene i Storgata på Lillehammer i 1930.


De små dukkeskoene trenger kanskje en av dukkene som bor i dukkerommet til Bente. Hvis ikke, kan de også males og brukes i Lilleputthammer. Besøk gjerne Bentes nettside Dukkerommet HER, hun har utrolig mange fine dukker.
Anne Lise tipset meg om å kjøpe en ny minnebrikke til kameraet, det var jo lurt – og dermed kjørte vi innom Magneten kjøpesenter. Her hadde de mange spennende butikker og det ble både shopping og lunsjpause. Vi koste oss lenge her, så lenge at da vi kom til den første bruktbutikken på Stjørdal oppdaget vi at den var stengt tirsdager, og da vi kom til den andre bruktbutikken stengte de to minutter etter at vi gikk gjennom porten… men vi var enige om at turen uansett var veldig hyggelig. Nå vet vi veien og vi kommer garantert tilbake. Allerede i morgen kjører jeg og Tuva sørover og hjemover, så da blir det mest sannsynlig noen stopp på veien.

2 kommentarer:

  1. Hei igjen:-) Det var veldig koselig å ha deg på besøk i butikken. Du får ha en god tur hjem i morgen og håper du finner noe spennende når du er innom Stjørdal:-) Hilsen Anne Lise

    SvarSlett
  2. Jeg har vært på Bruktbo på Stjørdal, og funnet noen skatter også! Men aldri på Mule. Jeg har forresten sett vindusutstillingen på Lilleputthammer, den er veldig fin! En gang du kjører forbi her, hadde det vært morsomt å treffes for en kaffe! Tror jeg, i alle fall

    SvarSlett