torsdag 20. oktober 2011

Heimdalsutstillingen.


Søndag åpner Heimdalsutstillingen Art 11. Min venninne Magnhild Rølvåg er en av utstillerne. Vi gikk sammen på Tegning, form, farge og søm i “gamle dager”. Deretter skiltes våre veier og Magnhild ble gullsmed, mens jeg fordypet meg i leire. Vi har holdt kontakten og møtes av og til. I høstferien hadde jeg og Tuva en kjempekoselig middagsstopp i Buvika, på vei mellom Lillehammer og Jådåren. Da fikk vi se Magnhilds siste produksjon av ringer og samboer Knut Eeriks nyeste grafikk. Magnhild har laget flere serier med ringer. Ringene kjennetegnes av en ren, enkel, stram og god form.

Foto: Thor Nielsen.
En serie med ringer laget av Magnhild Rølvåg. Disse ringene kan bestilles, slik at de passer akkurat til deg. Magnhild kan kontaktes på mail adressen magnhild.rolvaag@gmail.comOm du bor i nærheten av Trondheim har du muligheten for å se arbeidene til Magnhild og Knut Eerik, utstillingen er åpen søndager 12.00 – 16.00, til og med den 20. november. Andre utstillere er: Herman Isaksen, Are Andreassen, Ove Stokstad, Kristina C. Karlsen, Sverre Koren Bjertnæs, Barbro Maria Tiller, Per Rune Vatne, Tore Engen, Marian Roodenburg, Randi Nygaard Lium, Ingeborg Holthe Dhunsi og Astrid Walster Holdbakk.

Utstillingen holdes i Astrids utstillingssted, Myrmannsveien 5a, Heimdal. Ved døveskolen på Søbstadveien tar du Skytterveien til Myrmannsveien.

1 kommentar:

  1. Den må jeg vel prøve å få med meg, da. Blir interessant å se. Jeg har et maleri på veggen av Barbro Tiller, forresten. Jeg har blogget om det under etiketten ER det noen kunst. (jeg ønsker meg en rev)

    SvarSlett