tirsdag 17. januar 2012

Kjøkkenhyller før og etter


Jeg var heldig som fant disse to kjøkkenhyllene på loppemarked! Nå har jeg pusset bort blå og grønn maling, lagt på heftgrunn, malt hyllene helt lyse og skrudd de opp på kjøkkenveggen. Nå skal hyllene fylles. Jeg har nok av saker som kan stå på hyllene og ting som kan henges fra stangen. Datteren i huset er redd for at mor fyller opp alle tomrom og at de hvite veggene på kjøkkenet igjen blir fargerike J  Vi får se, i dag har jeg prøveplassert fat jeg dekorerte i Kina, norgesglass og den nye kalenderen. Etterhvert skal jeg finne fram metall-lopper som skal henges fra stangen.
Jeg elsker det nye "dukkhodet" som jeg fikk i julegave.


4 kommentarer:

 1. Kult!

  Tallerkenhyller er fine, har en selv:)) Tallerkener i?? Nope! hehe. Fine hyller til all stæsj og fat!

  Klem Janne!
  Finfin blogg du har, likte headeren din utrolig godt, forresten!

  SvarSlett
 2. Så fint med "nye" hyller og nytt dukkehode, jeg har nok søstrene til denne dukka, de er veldig like og veldig søte...Lørdag er det auksjon igjen! Du skulle vært med!

  SvarSlett
 3. Kjøkkenhylla ble innmari fin!
  For en flott jobb du har gjort :)

  Jeg har det med å kjøpe ting, tenke at jeg skal gjøre noe med de...og så blir det bare liggende. Samme med stæsj som jeg kjøper, OG bilder. Har problemer med å finne riktige steder og så ender de med å bli stuet bort. Superdumt! Må finne ut av det altså ;)

  SvarSlett
 4. Så koselig det ble hos deg! Litt fargeforandring og rett pynteting så blir hyllene som nye.
  Ha en fin onsadgskveld!

  SvarSlett