søndag 15. januar 2012

Nye gamle ting i min Epla.no butikkHar du lyst på noe nytt som er gammelt? Jeg rydder og har lagt ut diverse varer for salg i min epla.no butikk HER

solgt
solgt
solgt

+ litt til...

3 kommentarer:

 1. For et vakkert broderi på den posen! Er det gammelt?

  SvarSlett
 2. De bordkortne er så morsomme! Nyttårsaften prøvde min søster og jeg å forklare den yngre garde hvordan er bursdagsbord skule pyntes på -60-tallet. Først på -60-taller var brusflaskene små, bare 2cl, og min farmor på Lillehammer sydde små rutete forklær til flaskene. Forklærne hadde lommer der vi stakk ned bordkortene. Veldig flott! Så kom de fantastiske Donald-bordkortene som ALLE måtte ha. Uten de bordkortene var bursdagsselskapet rett og slett mislykket! På den tiden ble flaskene større, og vokste fra de rutete forklærne, dessuten skulle det være cola og ikke rødbrus.... Var man 7, så var man 7 og ikke 4!
  Takk for titten! - Liv

  SvarSlett
 3. Så herlige gamle ting. De Donaldlappene er jo bare helskjønne. Tror jeg faktisk kan minnes noe slikt selv fra tidlige barneår.

  Takk for koselig kommentar inne hos meg. Jo mer jeg ser på bildene så liker jeg de, men det var bare så utrolig mye mer vakkert og magisk i virkeligheten. Imorgen blir det ut til sjøen for å ta bilder.

  Ha en flott uke!
  Tonje Merethe

  SvarSlett