fredag 2. mars 2012

Late dager og spennende mat i Antalya


Har du noen gang bestilt mat på en restaurant uten egentlig å skjønne hva som står på menyen? Det gjorde Tuva forrige kveld. På menyen stod det cuttlefish. Vi er jo på ferie ved havet og da bør man teste ut noen fiskeretter. Tiltross for en merkelig konsistens og tentakler spiste frøkenen opp maten sin. Da vi kom tilbake til rommet googlet jeg fram dette bildet av fisken og vi fikk oss en laaaaang, god latter J
  

Cuttlefish, slik Tuva fikk den servert som forrett.

Nå har vi snart bodd en uke på Tuvana hotell  i Antalya. Her har vi kost oss med deilige frokoster og et helt passelig stort rom med veranda hvor det står to solsenger, to stoler og ett bord. Hotellet har en egen restaurant, Seraser, hvor det serveres utrolig god mat til hyggelige priser.
Jeg har best erfaring med å bestille hotell helt fritt, uavhengig av charterselskap. Jeg bruker å se på ulike nettsteder der andre, tidligere gjester gir sine vurderinger av hotellene. Dette har gang på gang vist seg å være riktig og vi er også denne gangen veldig fornøyd. Alt er slik det burde være, og det inkluderer lite blomster og et tomt basseng J vi har jo tross alt bodd her i månedsskiftet februar/mars.
Nå har mor en bloggpause på sengen mens datteren ligger i solen på verandaen, god helg til deg J

Tuva foran inngangen til Tuvana Hotell.
  
På vei inn til restauranten.

Bildene av bassenget og frokostkafeen øverst til høyre, er lånt fra hotellets nettside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar