lørdag 12. mai 2012

Redesign og nostalgisk forundringspakke



Gamle kassetter er redesignet til pengepunger. Disse var så fine at jeg måtte kjøpe de med meg hjem fra Porto. På merkelappen står det gata miura og bloggadressen http:/gatamiura.blogspot.com
Butikken lå i turiststrøket, like ved broen Ponte Luis I og portvinskjelleren Calem.




På den andre siden av gaten, mot elven, stod det mange håndverkere som solgte sine egenproduserte produkter. Jeg kjøpte med meg tre hekla punger herfra også, kjempefine venninnegaver.




Jeg bruker å besøke byens gatemarked når jeg er på tur. I Porto fant jeg ikke bruktmarkedet, men jeg fant en liten forundringspakke med gammelt innhold i en koselig butikk. I denne overraskelses pakken lå det ulike papirer som gamle postkort, overføringsbilder og annet.



Dette bildet har jeg lånt fra butikkens hjemmeside:  www.avidaportuguesa.com

1 kommentar:

  1. Hva man kan finne på! Tenk å bruke kassetter på en slik måte jammen ikke dårlig. Komme på det, og finne ut hvordan man løser det rent praktisk..
    De små heklede pungene var søte, og bildet av jenta med skaut og katt bragte meg tilbake til -60-tallet. Min vakre, og store kusine så til min beundring nesten slik ut. Bars SÅ nydelig. I alle fall for meg som var 5 *S*
    God uke til deg - Liv

    SvarSlett