onsdag 2. mai 2012

Slik kan du få med deg strikkepinner inn på flyet


Jeg har vært på flytur med Gry.
Gry er nærmest avhengig av strikketøy. Ja, hun strikker så snart anledningen byr seg. Nå har vi vært i Portugal. Flere flyturer og bussturer = mye strikketid. Men, hva med strikkepinner og sikkerhetskontroll? Gry har et superkreativt tips; ta strikkepinner, strikk og ellers det du har i vesken, så, vips lager du et smykke.
Slik kan du strikke deg fram i verden JJeg fikk en leksjon i hekling av Gry, tusen takk!!   Nå kan jeg snart blogge om fastmasker, luftmasker og alt man kan lage av ett garnnøste J

5 kommentarer:

 1. Bra jobba Gry!! :)
  Fikk hun virkelig sitte i fred med de inne
  på flyet da? Trodde de var like strenge der jeg...

  SvarSlett
 2. Hekling er gøy- og jeg tror det er lov å ta med det man trenger til håndarbeidet på flyet- det har jeg gjort flere ganger her i Norge i alle fall;)

  SvarSlett
 3. Kjempemorsomt! Hihiiii! Ny bloggemote?
  Jeg er jobber i bransjen, i stort flyselskap, og det er ikke så strengt som det var rundt og i tiden etter 11.september2001....det beste er å kjøpe pinner i plast, det er tilgjengelig på store flyplasser(Narvesen faktisk) og sikkert alle hobbysteder, hva vet jeg...men det vet du sikkert allerede!!
  Klem, M

  SvarSlett
 4. Tusen takk for besøk og fine ord på bloggen min;) jeg får visst ikke lagt meg som følger hos noen i dag;( jeg vil gjerne følge deg. Kjekt om du vil det samme;)

  SvarSlett