tirsdag 12. juni 2012

Der hjertet banker…

er overskriften på en seks siders reisereportasje om Lofoten.
Det var en venninne som gjorde meg oppmerksom på det, oppmerksom på at nå er jeg i bladet ALT for damen. I dag gikk jeg innom butikken for å kjøpe magasinet.
Ja, mitt hjerte banker for Lofoten. 
 

Jeg står bak disken på det øverste bilde.


 
Journalisten, Hilde Tobru, gir leserne massevis av gode reisetips!
Hun skriver også at en prat med meg i min hyggelige keramikkbutikk var vel verdt besøket i Nusfjord J  Om du er på disse kanter i sommer så kom gjerne innom Nusfjord og keramikkutsalget mitt i Hansines Bakeri. Jeg har planlagt å være der sånn sirka mellom 8. juli og 2. august.
Du er velkommen J

Bilder fra sommerbutikken, 2011:

4 kommentarer:

 1. Dette gjør også mitt hjerte! Hadde utrolig fine dager der oppe. Skulle ta meg en tur dit om sommeren, synes jeg. Flott med butikken din.
  Har dessverre ikke vært i Nusfjord i år da været var altfor dårlig.
  Klem, PiPa

  SvarSlett
 2. Artig å finne seg selv i et blad!
  Og tenk at du har egen sommerbutikk i Lofoten, det høres fantastisk ut! Fant tilbake til ditt innlegg fra juli i fjor, fantastisk flott og morsomt lokale. Fine bilder!
  Ja, det er manges hjerter som banker for Lofoten. Særlig mine kunstnervenner trekker opp dit om sommeren.

  SvarSlett
 3. Det ser unektelig nydelig ut - både naturen, bygningene, butikken og stemningen.
  Den ekte mannen ymter innimellom frampå om vi ikke skulle kjøre nordover en sommer, så kanskje.... Må bare venne meg til tanken om å sitte timesvis i bil, hm.
  Fly til Bodø, og leiebil, kanskje.
  Bildene fristet i alle fall ! *S* - Liv

  SvarSlett
 4. Gratulerer med flott, og velfortjent omtale. Vi skal nok ikke nordover i år nei, kjøkkenmekking i Meråker venter. Men jeg har veldig lyst, mange, mange år siden jeg var nord for Nordlanskorsen i Foldereid. Og lenge siden jeg var så langt også, kanskje femten år. På tide at man skjerper seg her

  SvarSlett