torsdag 5. juli 2012

Mine keramikkarbeiderÅrets sommerutstilling i løa ved Kinck gården ble åpnet med en kanonsalutt! Kanonen var liten men det var ikke lyden.
Vi er sju kunstnere som deltar på årets sommerutstilling. De seks andre kunstnerne viser grafikk og malerier, mens jeg deltar med keramikkarbeider. Her kommer det flere bilder av min keramikk:Kinck tunet består av mange ulike hus. Her er «bakeren» i full sving med å bake steinovnsbrød på åpningsdagen. Etter å ha «googlet» familien Storm Munch, som i dag eier stedet, fant jeg ut at bakeren jobber mest som kirurg ellers J Men på åpningsdagen var hele familien, med flere generasjoner i arbeid for å lage en stemningsfull dag for oss som var tilstede.
I hovedhuset var det konsert og høytlesning.

Yngste generasjon bidro med vakker sang.Om du drar forbi Strandebarm i Hardanger er du velkommen innom utstillingen som er åpen hver dag mellom 12.00 og 15.00. I tillegg kan du også få omvisning i de gamle husene hvor forfatteren Hans E. Kinck engang bodde. Nå eies tunet av familien Storm Munch. Johan med familie er fremdragende formidlere av kunst, håndverk og historie!

1 kommentar:

  1. Vakker og sommerlig kjeramikk. Blir aldeles imponert! Takk for hilsen inne hos meg.. Har vært litt bloggtørke, ja - men utrolig koselig med respons ved første innlegg på laaang tid! :)
    God tur nordover!
    Klem
    LenaE

    SvarSlett