mandag 2. juli 2012

Bilder fra utstillingen, Kinck-dagane 2012Lørdag den 30. juni åpnet Kinck-dagane 2012.

Grindverksløa på Kinck tunet i Strandebarm er totalrenovert og fungerer nå som utstillingslokale fram til 1. august.
Salgsutstillingen er åpen mellom kl. 12-15 hver dag og du er hjertelig velkommen!


Til venstre; bilder av Vegard Stalsberg. I midten og til høyre; min keramikk.

Bilder av Ståle Blesterdalen og min keramikk.

Malerier av Jan Egge.

Under tildekket himmel, Vegard Stalsberg.


Ståle Blesterdalen.


Ståle Blesterdalen.


Maleri av Anne Nilseng.


Maleri av Anne Nilseng.


Maleri av Vibecke Hetland.

Jeg er en av årets utstillere i løa sammen med; Vibecke Hetland fra Bergen, Anne Nilseng fra Lillehammer, Jan Egge fra Lillehammer, Vegard Stalsberg fra Tretten, Ståle Blesterdalen fra Tretten og Kristian Finborud fra Voss. De to sistnevnte var ikke tilstede på åpningen. Her til høyre foran kunstnerne står dagens eier av Kinck gården og primus motor for hele arrangementet; Johan Storm Munch.

Foto: Solveig Thoresen.

Lørdag ble den treetasjes løa fylt opp av hyggelige folk som kom for å se på bilder og keramikk. Mange kjøpte keramikk, jeg fikk besøk av to andre bloggere og jeg bare smilte og smilte, hele dagen lang J
Fortsettelse følger; med blant annet flere bilder fra Kinck tunet og min keramikk…


3 kommentarer:

 1. flott utstilling, keramikken din er så fin, og Ståle Blæsterdalen går like inn i sjela på meg..
  Skal vi prøve i august da? Da er jeg hjemme, etter planen. Riktignok jobber jeg, men jeg håper det lar seg gjøre å treffe deg likevel. Ha en god sommer til da!

  SvarSlett
 2. Her var det sannelig litt for enhver smak. Det badebildet malt av Ståle Blesterdalen likte jeg godt. Keramikken din er jo kjempekul, så jeg skjønner godt det ble mye salg ja... har litt av den jeg også. Lucky me!

  SvarSlett
 3. Så kjekt å endeleg få møta deg! Det var var ein fin utstilling du deltok på.Glad for at eg reiste inn og glad for koppen som blei med heim! Signe og eg kosa oss masse på turen.Vi held kontakten vidare vi. Lysta til det er ikkje blitt mindre no etter at vi møttest!

  God sommar vidare - håpar pengpungen blei fyllt opp litt ( at salet gjekk bra), sånn at du kan kosa deg litt ekstra i sommar!

  SvarSlett