fredag 14. september 2012

Stoff?


Kan jeg friste med noen stoffer? eller dyner og putetrekk? Jeg har luftet sengetøy for å ta bilder til Epla.no butikken min.

På loppemarkedet er det jo sånn at du kan fylle posen for 150,- og da må jeg i alle fall fylle posen min nesten helt full, for ellers er det jo ikke et loppekupp... Og akkurat derfor blir det ofte til at jeg kjøper med meg alt for mange tekstiler. Kanskje du trenger en stoffbit til nye syprosjekter? Jeg vil jo gjerne fortsette å kjøpe inn litt her og der og derfor må jeg selge unna litt, ellers kan det bli sånn at datteren min Tuva melder meg på programmet «Ekstreme samlere» JEller… hva med en gammel, strikket bleiebukse? Den kan jo sys om til en veske eller lue?
 

 

 
 
HER kan du se mine og andres produkter på nettbutikken Epla.no
 

2 kommentarer:

 1. Haha- kul lue! kanskje du starter en ny trend nå :)
  Jeg kan desverre ikke sy :( Men kanskje en vakker dag når jeg har litt bedre tid, så kan jeg melde meg på et kurs :)

  SvarSlett
 2. Kjenner til pose-problematikken. Man må jo bare fylle den opp!

  Når det gjelder bleiebuksa kan jeg fortelle at vi har massevis av sånne i ull (er denne i bomull?) som er i bruk. Det er fortsatt mange som bruker tøybleier :D Selv om vi bruker mest disse nymotens tøybleiene med farger og mønstre.

  Og forresten, den butikken din i Lofoten ser bare helt fantastisk ut. Jeg vil komme innom! Får dra på ferie dit en gang, da. På grunn av butikken din. Og litt annet, da ;D

  SvarSlett