søndag 7. oktober 2012

Fantastiske utstillingsvinduer i London


Jeg har aldri vært en Louis Vuitton fan, men nå har jeg blitt en STOR fan av deres utstillingskonsepter. Utstillingsvinduene jeg så i Milano og disse vinduene som nå møtte meg i Oxsford street er bare helt spesielle og stilige!

Det er den japanske kunstneren Yayoi Kusama som står bak utstillingskonseptet ved kjøpesenteret Selfridges. Hun har laget flere små og større utgaver av seg selv. Disse figurene, Louis Vouitton sine produkter og diverse utstillingsrekvisita er dekket med prikker – polka dots all over!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kunsteren, Yayoi Kusama, er 83 år gammel. Hun begynte å male bilder da hun var ti år og maleriene bestod av utallige prikker. I 1957 dro hun til USA og der jobbet hun med maleri, skulptur, lys, moteshow, film og anti-krig demostarsjoner. Hun dro tilbake til Japan i 1973 og der fortsatte hun sin mangfoldige kunstneriske produksjon.  Kunstneren har siden deltatt på en rekke internasjonale utstillinger og biennaler.

HER, er hennes nettside.
HER er nettsiden til prosjektet i Oxford street.
 

2 kommentarer:

  1. Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss til deg selv eller en venn
    kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
    Klem Anette ♥

    SvarSlett
  2. Fantastisk!Dette MÅ jeg se ved selvsyn. Anne-Lise, jeg skal til London om to uker, for første gang på 22 år. Dette blir min andre tur til london. Jeg har nesten to hele dager for meg selv, gubben skal på konferanse. Har du tips til hva jeg slett ikke må gå glipp av? Jeg gleder meg sånn!

    SvarSlett