torsdag 27. januar 2011

Min kjøkkenhylle
I kjøkkenet mitt var det opprinnelig en hylle i veggen. Jeg syntes ikke den ene, høye hyllen var særlig praktisk. Derfor satte jeg inn fem hyller, slik at de kan brukes til flere kopper og andre gjenstander:

Koppene er fra Figgjo Fajanse AS, Egersunds Fayancefabrikk og Stavangerflint AS. Jeg er veldig glad i keramikk, og liker spesielt godt det som er produsert i Norge.  Jeg håper Figgjo AS klarer seg godt framover, det er så trist at Porsgrund Porselænsfabrikk trapper ned. Jeg jobbet ved PP i flere perioder med hovedfagsoppgaven min, der har de dyktige fagfolk og en fantastisk god porselensleire. 

 

3 kommentarer:

 1. Så mye fint du har i hylla! Jeg er også glad i Figgjo og Egersund. Har arvet noe og kjøpt noe selv av det jeg har. Ble litt bitt av basillen i fjor og kjøpte en del da. Nå er det litt for fullt hos meg, så jeg får heller samle i litt roligere tempo videre. :)

  Fint kjøkken du viser under her også!

  Velkommen til min blogg!

  mvh Solrosa

  SvarSlett
 2. Hei! Så koselig med en slik åpen kjøkkenhylle! Mange fine, dekorative kopper! Har selv middags- og kaffi servicet med bondemønster fra Porsgrunn.

  Takk for hygelig kommentar hos meg:)
  God helg! Klem

  SvarSlett
 3. Hei, så fin hylle på kjøkkenet!

  SvarSlett