onsdag 2. februar 2011

Shopping i Oslo

Langs Markveien fant jeg utrolig mange spennende butikker. Jeg gikk forbi flere bruktbutikker og innom en interiørbutikk, Noa Noa, Accessorize, en leketøysbutikk, kunsthåndtverkerne BRUDD og tebutikken Le Palais des Thes. Den første butikken jeg kom til etter å ha gått over Akersbroen var Skaperverket. Jeg har vært der før, og den var fortsatt like spennende å besøke i går. Skaperverket drives av ulike kunstnere og designere, som selger egne varer. De selger klær, postkort, keramikk, bilder, foto, smykker, barneklær, leker, magneter, bokmerker, notatbøker m.m. og noen importvarer. Jeg kjøpte en kalender, og en boks som inneholdt noen utrolig vakre kort.

Skobutikken Bianco har fortsatt salg, men der gjorde jeg det store kuppet like etter jul. To støvletter til prisen for ett. Før jul klarte jeg ikke å bestemme meg for hvilket par jeg skulle velge, de feminine? eller de mere tøffe? Nå fikk jeg begge parene til halv pris : )
Inne hos Accessorize var det 70 % salg og da brukte jeg resten av bursdagspengene fra forrige uke. Det er alltid veldig hyggelig å kjøpe gaver til andre, men også til seg selv - man blir jo bare glad av det : )

3 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar;)
  Støvelettene så helt lekre ut, og her var det mye nydelig stæsj og flotte kort! Artig å finne slike ting man liker;)
  Nyt dagen, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Heisann!! Fin blogg:)

  Og nice shopping, har vært ue å tjent litt penge du faktisk:)

  God helg (snart) Klem

  SvarSlett
 3. Åh, nå fikk jeg lyst til å ta meg en shoppingtur østover! Både vær og butikkutvalg frister mer enn å sitte hjemme. (Selv om jeg shopper fra sofakroken i kveld!) Og en forsinket tusen takk for koselig kommentar forrige helg! Fortsatt god helg til deg! :-)

  SvarSlett