mandag 30. mai 2011

Søndagens loppemarked

Ting tingeling... Nye ting ble med meg hjem fra loppemarkedet på søndag, skuffer og skap fylles opp med fine lopper, søte lopper og lopper som vekker gode minner. Tidligere skjønte jeg ikke hvorfor det var så mange godt voksne på loppemarked, nå skjønner jeg det veldig godt, det er jo som å komme inn i en minnebok. Jeg husker jeg fikk en lignende dorulldokke av en nabodame da jeg var lita, men hvor er den nå? Disse dorulldukkene skal vaskes etter mange år i tro tjeneste. Til sommeren skal de få være med nordover, jeg tror de vil trives godt i sommerhuset mitt i Lofoten.
6 kommentarer:

 1. Jeg tror du har helt rett i analysen din, det er minnebokeffekten som gjør loppemarkedene så populære!Og så fine dodokker da! Kjenner meg nesten misunnelig! haha, må nok jakte på slike jeg også, til huset i skogen. Han lille gutten var nå skikkelig fin også, og de godt brukte ausene av forskjellig slag! Jeg synes du gjorde en usedvanlig fin fangst!

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med deg, noe av det jeg liker best med loppemarkeder er nettopp alle minnene som strømmer på. Det er herlig! Denne helgen har det omtrent ikke vært noen innlegg om loppefunn, selv fikk jeg ikke gått fordi jeg selv hadde garasjesalg, så nå ble jeg så glad for å finne et innlegg om lopper at jeg fikk helt hjertebank, hihi! Husker de dorulldokkene fra jeg var liten, det er skikkelig nostalgi :) *♥*

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke fått vært på noen loppiser i år, ser ut som det er heller dårlig med det her i byen. Husker de do-dokkene!!! Fine er de:DDDD Og så likte jeg vegglampa de:DDD Herlig!!! Klemz grethe

  SvarSlett
 4. Tøffe og velkjente dorulldokker - de passer nok ypperlig i Lofoten! Jeg husker dem nemlig fra barndommens somre i Nordland... :-)
  Likte godt den grå, litt tenksomme katten også - skjønn!

  Takk for hilsen; så fint å finne fine og (for meg) nye blogger! :)

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Så gøy med en "ny" blogg :) Takk for hilsen!
  Gøy med loppis :)

  Koselig blogg du har!
  Klem Anette :)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig hilsen inne hos meg!
  Fin fangst og fin blogg du har. Legger meg til som sølger og titter snart innom igjen :)

  Hilsen Kristin

  SvarSlett