fredag 12. august 2011

I Mamma Mias fotspor


Sommerferien er nå over og jeg er tilbake til hverdager med jobb. Den siste uken av ferien koste vi oss på «Mamma Miaøya» Skiathos i Hellas, der ferierte vi sammen med min svigerinne og niese. Min svigerinne Hilde elsker Mamma Mia filmen og derfor ga broren min henne en ferieuke på Skiathos som bursdagsgave. Jeg ymtet frampå om at jeg og Tuva gjerne kunne bli med, og dermed ble det en mor og datter tur x 2. En uke med sol, god mat og veldig hyggelige mennesker gir god næring til både kropp og sinn. Nå er jeg helt klar for nye hverdager.


Hilde, Andrea og Tuva i trappen som fører opp til klokketårnet hvor Sophie postet brevene til sine tre potensielle fedre.
Vi besøkte selvsagt Agios Ioannis, filmens bryllupskirke som ligger høyt oppe på en klippe nord på øya Skopelos.

Det var det flere åpninger og dører langs gjerdet rundt kirken.Mye av ferien ble tilbragt liggende.


Vannet var helt passe varmt, salt, og helt klart og blått.

Mamma Mia ble vist på storskjerm i en bakgård i sentrum av byen. Flere av kinogjestene danset med underveis, og vi sang, skålte, gråt og klappet. Over kinoveggen lyser månen.9 kommentarer:

 1. Ser helt fantastisk ut!
  Klem

  SvarSlett
 2. Ååååå, det der ut som en
  helt HERLIG tur ;O)))

  Ønsker deg en fin helg ;o)
  Klem Elisabeth ;)))

  SvarSlett
 3. Å, så flott. Neste sommer må jeg komme meg til havet, tenker jeg. Nå blir det tredje året på rad i innlandet i Italia, riktignok ved en innsjø. Så pen dattera di er!Som tatt rett ut av filmen, det har du rett i!Fint å ha deg tilbake!

  SvarSlett
 4. Åhh...det så utrolig vakkert og sjarmerende ut!
  OG jenteturer er jo ikke å forakte ;)

  Er det dattern din som har så nydelig hår og nydelig kjole?

  Fin hælg te dæ! :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder fra en flott tur!! og Tuva ser ut som Sophie. Det passet veldig godt på en Mamma Mia tur!!

  SvarSlett
 6. Yuhuu - det så nydelig ut! Så vakre bilder, og så skjønne motiv! Intense farger, og skal si den nordnorsk-bleke huden var en saga blott. Mamma Mia var ikke bare kulisser, skjønner jeg *S* - Liv

  SvarSlett
 7. Takk søte du for så fin hilsen :D Og takk det samme, disse bildene oser glede, ferie og godt samvær mellom mor og datter! Jeg drømmer om en tilsvarede syden opplevelse, aldri hatt anledningen til å reise dit.
  Ønsker deg en god helg, smil fra Mumsi!

  SvarSlett
 8. Kjempefine bilder, Anne Lise! Veldig artig å lese samt se bildene fra den flotte og superkoselige turen. :-)

  SvarSlett
 9. For noen herlige bilder, ble jo aldeles reisesyk av å se på disse. Har ikke hatt noen sommerferie i år så lengselen etter å reise er stor akkurat nå :) Blir med drømmen sånn foreløbig. *♥*

  SvarSlett